torsdag 2 oktober 2014

CND - Gilded Dreams Collection


CND kommer nu med en ny kollektion som de döpt till Gilded Dreams Collection. Det är tre färgmatchade lack med glans och glitter som ska förgylla vinterns festligheter. Jag tycker kollektionen för tankarna till kungligheternas klänningar som ofta är lite sådär dammigt pastelliga. 
Grand Gala
Grand Gala, detta lack är rätt så skirt och detta är tre lager, vilket krävs för att få ett täckande resultat. 
Dazzling Dance
Dazzling Dance var om möjligt ännu skirare, detta är också tre lager. Jag skulle nog lägga detta över ett annat lack för att få ett mer täckande resultat. Jag gillar glittret dock så det kan det vara värt.
Chiffon Twirl
Chiffon Twirl är det mest täckande lacket av de tre och också det som således tilltalar mig mest. Detta är två lager. Jag gillar det "koppriga" skimret jättemycket.

CND-lacken ges ut i två versioner:

Shellac Power Polish, en salongsbehandling som är hållbar upp till tre veckor. Kostar ca 350:-/behandling.

Vinylux Weekly Polish System, lack för hemmabruk. Appliceras som vanligt nagellack utan underlack och så lägger man det speciella överlacket ovanpå (det svarta lacket på bilden överst i detta inlägg). Dessa lack håller i ca en vecka och jag tycker ju att dessa är toppen, det vet ni redan - de håller verkligen mycket bättre än vanliga nagellack. Dessutom går de att ta bort med vanlig remover. 135:-/st kostar dessa och de finns att köpa på skönhets- och nagelsalonger.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Tycker dom ser fina ut!

Anonym sa...

Går även att köpa CND Vinylux nagellacken på internet.. :D http://www.nailsbodybeauty.se/cnd/cnd-vinylux-nagellack kommer aldrig att byta tillbaka till vanligt nagellack *skrattar* .. och fraktfritt är inte dumt heller .. :) ha det gott!! // Camilla