söndag 5 oktober 2014

Kärt problem

...eller problem och problem. Jag ligger helt enkelt efter i mascaratestandet. Sjutton mascaror på kö har jag och dessutom har jag precis öppnat en ny. Jag är nyfiken på alla mascarorna på bilden så det är bara att jobba på här.

Jag brukar ha två mascaror öppna åt gången och byta ut dem med 1,5 månads mellanrum. Det ger lagom tid att veta om de är bra eller ej. En nyöppnad mascara har inte alls samma egenskaper som en som varit öppnad ett tag så första intrycket säger inte alltid sanningen. Sen måste man ju testa dem på gymmet, i regn mm mm. Ja, jag har lite att göra här helt enkelt.

Är det någon av mascarorna på bilden som ni är extra nyfikna på? Den jag är mest nyfiken på är Pop-mascaran längst upp till vänster.

10 kommentarer:

Elin sa...

Den från Kiko låter spännande!
Den från TBS kan du nog spara till sist, jag ogillar den rejält, kladdar, smular och är svår att få bort. Alla saker jag ogillar med mascaror...

Ninni sa...

Tbs-mascaran har jag nog testat tidigare fast i en mindre förpackning... Tror jag iaf...

Nina sa...

Shit så många Mascaror och jättemånga som jag inte testat. Ska bli kul att höra vad du tycker om dem.

Kram
Nina

Ninni sa...

Haha, ja jag får allt jobba på här.

Minerva sa...

Ser verkligen framemot dina omdömen! Håller med om det där att första intrycket inte ger hela sanningen, efter ca. en vecka kan man ju börja ana vad det är för stuff!

Lotta L sa...

Nyfiken på Revlon! Vet du har testat någon för ett bra tag sedan, men kommer inte ihåg vilken det var. Men Revlon känns ändå roligare nu att läsa omdömen på...

Ninni sa...

Jag förstår det, kolla in All Sweet In Life. Nina har skrivit om en av Revlonmascarorna där, tror det var igår.

Annika sa...

Jag är jättenyfiken på att höra om Revlons mascaror är något att ha :) Ha en underbar höstdag!

Ninni sa...

Detsamma! 😀

Kerstin sa...

Samma "problem" här!