onsdag 1 oktober 2014

Recensioner - Karin Herzogprodukter

Som jag berättade för ett tag sedan så fick jag hem ett kit med tre olika produkter från Karin Herzog, se här. Nu har jag testat dessa ordentligt och känner mig redo för recension. En av produkterna kom jag inte riktigt överens med och de andra två gillar jag skarpt!
Jag börjar med rengöringen som heter Facial Cleansing Gel. Detta ska vara både en rengöring och en sminkborttagare. Jag är en rätt lat person så alla multiprodukter brukar gå hem hos mig. Detta är dock den produkten jag kommer minst överens med av de tre. Varför är det så? Jo, jag gillar att tvätta ansiktet i duschen på kvällen, jag är ju kvällsduschare. Denna ska man ta en hasselnötsstor klick av, värma mellan händerna och massera in på torrt eller lätt fuktat ansikte. Sen ska man ta en fuktad tvättlapp eller liknande och gno bort rengöringen med. Det händer ju inte att jag gör så när jag står i duschen. Jag vill antingen bara tvätta ansiktet med händerna och skölja eller använda Clinique-sonic-borsten med min rengöring i duschen. Så denna funkar inte i min rutin helt enkelt. Dock har jag ju såklart testat att använda den enligt instruktionen och jo, den funkar. Men inte för mig alltså. Doften är svag och fräsch.

Ninni ger betyget: 3/5 (en produkt som funkar rent tekniskt, men är för meckig för mig).
Vidare till masken i serien, denna heter Nourishing Face Mask. Detta känns som en klassiker! Men en medföljande pensel (som jag såklart glömde fota) så penslar man på den vita masken och låter den verka 10 minuter. Jag älskar doften på denna, den doftar som mina fingerfärger från barndomen, mums! Dessutom gör den min hud bebismjuk och återfuktad och är lätt att använda. Detta är min favorit i serien.

Ninni ger betyget: 4,5/5 (priset drar ned betyget något för det finns lika bra produkter till lägre pris)
Nu till den tredje och sista produkten: Mild Scrub. Denna peelingkräm gör skäl för namnet, kornen är små och känns lite lagom exfolierande, doften är nästintill obefintlig. Jag gillar att den inte river sönder mitt ansikte och ändå fungerar fint. Tror att personer med känslig hy som ändå vill peela kommer att älska denna. Japp jag gillar!

Ninni ger betyget: 4/5 (lite avsaknad av lyxkänsla och rätt högt pris gör att den inte når ända upp i topp, men det är en jättebra produkt).

Kitet finner ni på Karin Herzogs hemsida där det kostar 649:- för tre tuber om 25ml/st. Frakten är gratis.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Spännande! Jag är nyfiken på KH, men det finns ju så himla många olika märken att spana in :)

Ninni sa...

Ja, jag vet! Jag vill hinna testa alla!