söndag 28 november 2010

Tar en liten paus ett tag...

Jag har känt ett tag att det inte varit så kul att blogga och det är ju just det som det ska vara! På sistone har det känts lite som ett måste och att jag inte haft inspriration så jag tar en paus ett tag och känner efter hur jag vill göra. Jag kommer såklart att läsa hos er andra under tiden och det kan t o m med hända att inspirationen tittar fram ibland, men det kan bli rätt glest framöver. Det är så mycket annat som tar upp min tid just nu som jag hellre vill göra och jag känner inte så mycket för färgglada skuggor och sånt just nu. Bara så ni vet att det inte är nån fara, bara lite inspirationsbrist.

Nu ska jag gå och platta håret med min nya plattgång från Ga.Ma, den är helt suverän! Vilket lyft om man jämför med min gamla. :-)

9 kommentarer:

Tina (Beleza) sa...

Jag förstår dig, verkar som de flesta skönhetsbloggar tappat lusten de senaste månaderna. Dåligt ljus och allmänt vinterdepp antar jag. Ser framemot att läsa mer hos dig när blogglusten återkommer. :)

Carina sa...

Vi ses när du kommer tillbaka :) ta hand om dig! Ser när du uppdaterar i Bloglovin ;)

Ställde själv in min adventstävling idag, för att knappt någon har kommenterat i min blogg på några dagar ... tappade lusten då!

Anonym sa...

Kommer att sakna dig här! Men vi ses på andra ställen! Carin

Kerstin sa...

Jag hänger kvar oavsett hur länge du pausar! Jag håller med Tina, det är nog mycket mörkret som är boven. Jag känner stor sminkinspiration av min nya fina UD-palett, men att fota och blogga om den är inte alls så kul som det brukar vara...

Ninni sa...

Ja, ni har alldeles rätt, mörkret mm gör att man blir osugen på färgerna. Men rätt vad det är så dyker det nog upp nåt inlägg! Jag brukar bli sugen efter ett tag. Tack för att ni inte tröttnar på mig! :-)

sublim sa...

Det är verkligen upp och ner med blogglusten och känns det som ett måste gör man rätt i att pausa. Det är ju inget jobb man får betalt för och sparkas ifrån!;)

Hoppas du myser med glögg och sommarminnen.:)

Ninni sa...

Nä, precis, jag tjänar inte ett öre på den så då måste det vara kul och inte kännas som en börda. Men jag får nog lusten tillbaka snart ska ni se.

Shamrock sa...

Jag väntar. Du kommer säkert tillbaka om ett tag. Ha en trevlig jul

Ninni sa...

Tack, jag funderar fortfarande, känns skönt att pausa. :-)