söndag 5 december 2010

Lite nya grejor...

Det har varit jätteskönt att ha bloggpaus, tror jag ska ta det ibland fler gånger, det är bra att rensa hjärnan ibland. Trots min bloggpaus har jag ju gått och tänkt att det där måste jag skriva i bloggen och sådär ska jag skriva om den produkten... ja, det blir nog så när man bloggat ett tag, det sitter lite i hjärnan. Jag är inte så sugen på att sminka mig så mycket just nu, men jag har en del produkter jag vill skriva om. Ikväll har jag blogglust och därför tänker jag skriva ihop några inlägg som jag tänker tidsinställa så att något händer i bloggen de närmsta dagarna. Här är min senaste beställning från E.l.f:
 De har ju ofta specialerbjudanden såsom fri frakt, rabatter etc. Den här gången fick man en palett med 32 skuggor på köpet. Jag har testat paletten och jag är tyvärr inte så imponerad av pigmenteringen, men med en hyfsad primer så funkar de ok. Jag hade hoppats lite på att skuggorna skulle vara lika bra som i Beauty Encyclopedia, men tyvärr inte.
 Detta är ett av rougen från deras Studioserie, färgen heter Blush Berry Merry. Jag är väldigt nöjd med färgen.
 Nagellacket Purple please fick också följa med, jag är ju så svag för lila även om jag inte har några fina naglar just nu.
 Läppstiften från Mineralserien är underbart sköna på läpparna, här ser ni färgen Ripe Rose. De är helt oparfymerade.
 Jag har deras vanliga skuggpensel från  den billiga serien och jag älskar den (har faktiskt två exemplar av den), så jag ville prova en skuggpensel från Studioserien, detta är Small precision Brush. Har inte testat ännu men den känns väldigt bra, den är verkligen liten så att man ska kunna måla smådetaljer med den.
Har ni testat någon av grejorna ovan? Vad tyckte ni?

Jag såg just att de har kommit med nya borstar med bambuhandtag som är Ecovänliga och att de även kommit med nya Studio-borstar och en Setting spray som ska få mejken att hålla längre. Kul att de är så pigga på nyheter!

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka fina grejer! Jag har ännu inte testat något alls från elf, så det ska bli jättespännande att höra mer om dina fynd!

Ninni sa...

Kvaliteten är väldigt varierande, men jag skulle rekommendera dessa läppstift (inte de billiga dock) och paletten Beauty encyclopedia.

Carina sa...

Jag har bara gjort ett inköp från ELF och det jag gillade mest var läppstiftet Barely Bitten. Det var ett helt okey läppstift för bara ca 43 kr.

Ser fram emot att få veta lite mer om det du köpt :)

Honi sa...

Jag fick också 32 paletten med, precis som du så tycker jag den är lite småtråkig. Måste ha en bra primer under annars funkar det inte riktigt. Jag går nästan alltid efter manlypaletten när jag sträcker mig efter en palett. Deras lack gillar jag också :) Royal Purple är en av mina favoriter, är också lite svag för lila. Jisses vad långt det blev nu!

Ninni sa...

Ja, de har en del bra pryttlar och så är det så billigt att man lätt okynneshandlar. :-)