måndag 27 december 2010

Mellandagsrea - långt inlägg

Idag jobbade jag till fem, men ville ändå störta ner till butikerna och nosa lite på mellandagsrean. Vad köpte jag då? Jo, ett par jeans till ena sonen, mjukisbyxor till båda sönerna och lite delikatesser i saluhallen. Köpte jag nånting till mig själv då? Ja, bara en grej faktiskt:
The Body Shop har kommit med en ny serie doftljus. Jag tyckte att allihop doftade gott och inte så starkt faktiskt och det är ovanligt! Jag köpte doften Aloe & Soft linen. Det finns sex stycken varianter som jag förstår ska vara i det ordinarie sortimentet och två julvarianter. Jag tycker nog att priset på 225:- är lite väl saftigt, men eftersom de just nu är nedsatta till 145:- för The Body Shops klubbmedlemmar samt att jag hade en bonuscheck på 100:- så betalade jag alltså bara 45:- för ljuset och det var det definitivt värt för det känns tungt och gediget. Asken är jättefin också. Jag kan inte sluta lukta på det och funderar på när jag ska kosta på mig att tända det... Tycker ni ska hålla utkik på deras rea som nog snart börjar för jag misstänker att de kommer att rea ut jul-varianterna av dessa ljus.

Jag stod även och tittade lite extra på ett nagellack från Make Up Store-rean på Åhléns på Kungsgatan för det hette Katarina (mitt riktiga förnamn, oj nu fick ni som inte visste det lite information), men färgen var inte helt hundra i min smak så jag lät det stå kvar i butiken. I övrigt tyckte jag att Åhléns rea var sådär mittemellanbra, de hade såklart de vanliga lådorna med IsaDora-smink och sånt, men även en del dyrare grejor från Clarins, Biotherm, Lancome m fl till halva priset. Där fanns en massa dofter också. Även rean på Grand var helt ok, de hade en massa julboxar från Clarins på rea så om ni gillar det märket så passa på. Grand hade även en massa jullådor på rea med olika dofter, ni vet med tillhörande bodylotions mm. Kicks i Nordstan hann jag dessvärre inte till för då hade jag tröttnat....får ta den en annan dag och se om det finns något kvar.

Ett hett nätshoppingtips är Strawberrynets rea, där hittade jag faktiskt fyra olika saker som jag nyss klickade hem, ni får se dem när paketet dyker upp, tror jag gjort riktiga fynd faktiskt! Länken ovan leder er direkt till fyndens startsida.

6 kommentarer:

Anonym sa...

SV: Heheh, nä det gör jag inte. Men min mamma gjorde, så det kanske byggde på hennes problem. antagligen är det så att jag ser det 453 gånger mer än alla andra, som med alla komplex. Men när jag är osminkad så syns det faktiskt rätt tydligt. När jag har testat krämen i några veckor ska jag visa före och efter-bilder. Får se då om det gör någon nytta =)

Kerstin sa...

Tack för tipsen =)

Ninni sa...

Ja, hoppas de finns i din stad också, det kan ju variera lite vad som finns kvar i butikerna.

Carina sa...

Älskar doftljus :) men 225 kr är lite väl mycket...

Ninni sa...

Ja, visst är det! En hundring max hade jag gett för ett sånt här.

Lineofbeauty sa...

Åh,de där Clarinsaskarna hoppas jag på varje år men här i Örebro har de hittills lyst med sin frånvaro på varje rea.
Rean innehåller mycket skräp men man kan allt hitta en del guldkorn (och smått och gott som man inte kan låta bli att köpa trots att man egentligen inte behöver dem ;-)).