torsdag 30 december 2010

Rosewater

Kommer ni ihåg att jag köpte ett kit med sex stycken handkrämer från Crabtree & Evelyn? Såklart föll jag för den underbart söta förpackningen. Dessutom gillade jag chansen att få testa flera olika av märkets olika dofter. Jag kan säga att det inte är världens bästa handkrämer, jag skulle nog inte ge dem högre betyg än en trea för jag har haft många handkrämer som varit betydligt bättre, ganska mediokra alltså. Men de söta tuberna gör ändå att jag smälter. Jag har inte testat alla ännu.

La Source, den blå tuben, hade jag i handväskan, men jag var inte helt överens med doften på den. Min mamma köpte ett annat kit från Crabtree & Evelyn när vi var i New York så vi bytte. Jag fick hennes Rosewater-handkräm och hon fick min La Source. Men kolla - den som låg i mitt kit och den som låg hennes är olika:
De doftar dock lika gott! Visst är förpackningarna underbart söta? Älskar småförpackningar, perfekt att ha en sån här tub i handväskan.

8 kommentarer:

Carina sa...

De var riktigt söta! Synd bara att de inte var riktigt bra :)

Ninni sa...

Ja, de är ok, men jag har haft bättre. Om du letar efter en riktigt bra handkräm så satsa på L'Occitanes med sheasmör, den ligger högst på min topplista och alla som jag hört som provat säger samma sak.

Kerstin sa...

Jag älskar C & E! Jag skulle också vilja ha ett sådant kit!

Ninni sa...

http://www.feelunique.com/brands/crabtree-evelyn/gift-sets kolla här, de är på rea och frakten är gratis!

Des sa...

Jag har en body lotion i doften Summer Hill, och den luktar jättegott. Jag behöver inte ha parfym när jag smort in mig med den!

Ninni sa...

Summer Hill har jag inte testat ännu, ska bli spännande!

Sminkan sa...

Jag gillar faktiskt de som jag testat (Summer Hill och Rosewater och någon till) för de blir inte så kladdiga och ger ändå den där lite silkonhandske-känslan som jag kan tycka om när man ska jobba i trädgården och så. Smuts tränger liksom inte igenom Crabtree&Evelyn-barriären. ;D

Ninni sa...

Det var smart!