tisdag 21 december 2010

Rensning igen

Två gånger tidigare har jag lagt ut bilder på mina utrensningar (se rubriken Rensat bort) och det verkar som om ni tycker det är kul att se, jag gillar ju själv att se vad folk kastar så här kommer det jag kastar bort idag:
Jag kan ärligt säga att jag gillat alla grejorna. Jag är nästan lite stolt över att jag faktiskt gjorde slut på mineralfoundationen från Everyday Minerals då jag har ganska många foundations. Visst känns det bättre att slänga en produkt som verkligen är slut?

Både läppglanset från Max Factor och läppbalsamet från Biotherm (burken med vitt lock) räckte alldeles för länge för att de skulle vara hygieniska så jag dem slängde jag faktiskt innan de var slut trots att jag gillade dem båda väldigt mycket. Jag är glad att peelingen från Clinique tog slut nu för jag har en annan i lager som jag är väldigt sugen på att prova, lovade mig själv att göra slut på denna innan jag fick börja på nästa nämligen, den nya får ni se i ett annat inlägg snart! Jag ska även till att börja på en ny nattkräm som ni snart ska få se.

Den lilla grå tuben har innehållit en handkräm från Kanebo, inte så märkvärdig alls om ni frågar mig, skulle defintivt inte lägga 915:- på en fullstor tub på stackars 100 ml (Kicks pris), så dyrt så man hisnar!

Har ni frågor om de andra grejorna på bilden så kommentera så svarar jag!

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken alldeles sjukt dyr handkräm! Jag kan inte låta bli att undra vem som knallar in på Kicks och köper en sån...

Honi sa...

Kerstin, det kanske är prinsessan eller drottningen som köper sån handkräm? Vem vet! Kul att se dina utrensningar Ninni :)

Shamrock sa...

1000kr för en handkräm!!! Innehåller den bladguld eller små diamanter?

Josephine sa...

Jäklar vilken dyrgrip! Kul att se vad du rensade bort, jag bör också rensa ut lite innan det blir överfullt :)

Ninni sa...

Haha, ja man kan verkligen undra hur stor målgruppen för den där handkrämen är... jag vill gärna se vad ni andra rensar bort också! Sånt är kul värre tycker jag!