onsdag 8 december 2010

L'Oreal Everstrong

Det är mycket fokus just nu på sulfatfria schampoon. L'Oreal har lanserat en ny hårvårdsserie som är just sulfatfri. Jag vet inte om den serien finns ännu i Sverige, men jag köpte på mig schampoo och balsam på apoteket CVC i New York när jag var där. Jag använder dem för fullt just nu och upplever att produkterna är väldigt dryga och doftar gott, de känns inte så vattniga som många andra produkter utan mer fasta i konsistensen. Min hårbotten blir lite kliig på vintern när det är som kallast och jag tror inte det har med produkterna att göra, nu när det blivit lite varmare i luften (vi hade 13 grader kallt förra veckan i Gbg, men nu är det kring nollan) så tycker jag det känns bättre. Jag försöker hålla mig till att tvätta håret var tredje dag om jag inte tränat. Är ju lite rädd om färgen jag har nu också efter mitt frisörsbesök häromveckan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte så mycket om sulfater! Varför är det inte bra att ha ett schampo med sulfat i?

Carina sa...

Hihi min kommentar gick visst in som anonym :)

Ninni sa...

Det har väl med miljön att göra? Jag ska ärligt talat säga att jag inte är så insatt heller, men om det är miljövänligt och samtidigt bra grejor till ett bra pris så tycker jag det är toppenbra.
:-)

Carina sa...

Håller just nu på att kolla runt hos olika bloggare efter miljövänliga och hudvänliga rengöringskit. Du kanske känner till någon som inte är uttorkande för hyn?

Ninni sa...

Nej, jag är inte så bra på sånt, men kolla hos bloggtjejerna som bloggar om ekologiska prylar det finns ju flera sånna renodlade bloggar.