torsdag 16 december 2010

Lite lila...

 Det var inte igår ni fick en dagens från mig! Denna är faktiskt inte från idag utan från nån vecka sen. Det är så himla svårt att få till bra bilder när det bara är mörkt hela tiden och jag har faktiskt en väldigt naturlig period just nu och sminkar mig inte så mycket, men ibland får jag ett ryck.
 Jag använde min highlighter från MUS som bas och sen en duo-skugga från L'Oreal Hip, närmast brynet ligger Charity från MUS. Pennan är Violet storm från MUS och rouget kommer från Elf, fast ni ser ju inte mina kinder på bilden, men fint är det!

8 kommentarer:

Kerstin sa...

Kanonfint!

Vanesa sa...

den där Charity från MUS är såå fin :)

Anonym sa...

Gillar den lila! /Cookie -som precis såg en HP-kollega passera mitt kontor...

Ninni sa...

Tackar! :-)

Cookie, vilken kollega var det? Nu blev jag allt lite nyfiken här!

Carina sa...

Riktigt snyggt! Gillar verkligen färgen på skuggan :)

---

Svar:
Det mesta i min julkalender är på köpet produkter, dubbletter, eller sådant som jag har fått ca 50% billigare.

Började redan i Juni planera för vad som skulle in i en eventuell julkalender. Det enda tuffa blir kostnaden för att skicka ut alla paket :(

Hade hoppats på att mina vanliga läsare hade tävlat mer. Från och med nästa år ska jag till och från ha tävlingar bara för de som kommenterar hos mig :)

Ninni sa...

Tack!
Jamen jag är med i alla tävlingar nästan väl? Tycker de är jättefina! En sak du får på köpet är garanterat fler läsare!

Carina sa...

Nä, fler läsare blir det nog inte. Eftersom att jag inte haft tid till att uppdatera min blogg speciellt mycket denna månad.

När jag har haft tid, finns dagsljuset inte framme, så det blir inga personliga bilder Har ingen tillräckligt bra belysning hemma har jag märkt :( Känns inte som om det är någon idé då att blogga.

Ninni sa...

Ge inte upp nu! Det här mörkret går över!