söndag 19 augusti 2012

Bangs!

Jag har gjort något modigt, jag har klippt lugg! I ganska många år har jag haft lång lugg så jag tyckte det var dags för en förändring och håret var rätt så slitet efter alla slingor. Jag har haft lugg förr om åren, men nu var det länge sen. Det var säkert två-tre decimeter som klipptes bort i luggen.

Dock är det några nackdelar med pannlugg, jag blir svettigare i pannan vilket kan leda till finnar och så måste jag platta den varje dag eftersom jag har självfall och annars ser ut som en pudel. Tro mig, jag ser inte klok ut om den får vara lockig.
Jag bytte också hårfärg. Jag har haft slingor i några år, men nu tyckte jag det var dags för en helfärgning. Håret var rejält solblekt och såg nästan gult ut. Jag sa till min frisör, Pernilla på Studio 57, att jag inte ville se ut som Loreen så jag bad henne att ta lite extra på längden. När jag satt på jobbet i fredags kom en kollega gående förbi, han utbrast:
-Vem har anställt Loreen?
Fast jag är störtnöjd ändå och jag tycker Pernilla gjorde ett strålande jobb! Sonen tyckte jag såg ut som Cleopatra, hihi. Vad tycker ni?
På längden kapades sisådär sju cm och ändå är det fortfarande långt. Jag gillar att ha långt hår. När jag gick på högstadiet gjorde jag en gång misstaget att klippa jättekort och jag mådde dåligt under hela utväxten. Fotona är tagna av min ena son William.

13 kommentarer:

Honi sa...

Åh det blev jättefint tycker jag :) Gillar både lugg och färg!

Tanci sa...

ÅÅÅ de e suupersnyggt :D du passar verkligen i både luggen o färgen. kraam

Åsa sa...

Superfint!

Kerstin sa...

Fantastiskt snyggt! Det passar di perfekt! Jag skulle dessutom lätt chansa på att du just fyllt 30 om jag skulle gissa ålder :)

Lotta sa...

Så snyggt! Du är jättefin! Jag gillar också både färgen och luggen. Funderar själv både på ev lugg eller klippa upp samt ändra färg. Fast jag har mycket kortare hår än vad du har.
Korten är fina också! Blivande fotograf?

bitterdarling sa...

OMG så snyggt! Du passar verkligen jättebra i lugg! :) Önskar jag också gjorde det. Fin färg också!

BEAUTY SECRETS sa...

Helt otroligt SNYGGT!!
Säger bara Wow!

Har själv lugg och tycker den tar fram ögonen så fint!:)

Ninni sa...

Oj, vilka snällingar ni är! Tack snälla, jag blir alldeles rörd ju!

Karin sa...

Jättefint verkligen! Du ser mycket yngre ut (om det nu är din önskan vet jag ej) - och jag blir jättesugen på att klippa tillbaka min lugg! :)

Ninni sa...

Tack! Ja det skadar aldrig att se yngre ut när man är 42... Hihi.

Cilia sa...

Fin du är vännen!!

Glytten sa...

Vad härligt det blev! Lugg kan verkligen vara pain in the a** men oftast är det värt det tycker jag.

Ninni sa...

Goa ni, tack!