lördag 25 augusti 2012

Tio tomma

Jag slängde en hel del tomflaskor när vi var i Spanien, hade först tänkt göra ett inlägg om dem, men jag var otroligt lat under semestern samt att nätet fungerade dåligt i området så jag lät bli att blogga. Men nu har jag samlat på mig ett gäng tomflaskor härhemma, faktum är att jag redan har fem till så det kommer nog snart ytterligare ett inlägg i kategorin... oj vad jag förbrukar produkter, blir nästan mörkrädd. Äh, jag gillar ju krämer och sånt! Är ni lika mycket storkonsumenter som jag?
Här ser ni:
  • Decléor Aroma cleanse cleansing gel, recension finns här. Helt otroligt att jag lyckats göra slut på en sån här jätteflaska på 400 ml. 
  • Jurlique Citrus shower gel, mycket trevlig bekantskap, mer info här.
  • Yves Rocher shower gel with organic argan. Yves Rocher gör jättehärliga duschkrämer, men detta var inte min favorit tyvärr, synd eftersom den ska vara lite mer miljövänlig än många andra.
  • Phc Colour Protect conditioner, recension här. Doftar äpple.
  • Oriflame Milk & honey hand and body cream, mer info här. Bra, men jag tröttnade lite på slutet.
  •  Kanebo Mud Soap, funkar både som mask och som ansiktstvätt. Mycket trevlig produkt som dock inte har någon doft. Säkert jättedyr i fullstor förpackning, detta var en provtub jag fick av en väninna.
  • Deep Steep Honeydew Spearmint, näe denna gillade jag inte alls på läpparna, varken konsistensen eller doften. Den förvisades till fotkräm, men jag tröttnade och nu åkte den ut trots att stiftet inte är slut.
  • Elemis frangipani monoi shower cream, doftar samma som oljan. Trevlig, men jag tror jag är lite trött på doften vid detta laget, den är rätt stark.
  • Korres volumising strengthening mascara, denna vann jag i en tävling för jättelänge sen. Det visade sig att den är brun och jag använder bara svart mascara så jag har haft den i ögonbrynen, men den var för volymgivande för det så den blev liggande oanvänd tyvärr. Skulle gett bort den till någon ljusare person från början istället...
  • Stila Illuminating concealer, tänkte använda den här häromdagen men då hade den skurit sig - blä. Tror ni kan se det på bilden nedan. Denna har jag inte använt så ofta, mest för att jag mer gillar stiftconcealers så den blev nog helt enkelt för gammal... använd inte produkter som skurit sig hörrni!

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag förbrukar också en hel del grejer :) Tex idag fotade jag 10 st igen, och bland dem finns även en grej som blivit för gammal, som din concealer här.

Ninni sa...

Åh, blir spännande läsning.

Lotta sa...

Jag använder mycket men tyvärr använder jag inte alltid upp det gamla innan jag börjar på det nya. Så jag har en massa grejer öppnade. Roligare med det nya liksom.
Sådana här inlägg är roliga att läsa!

Ninni sa...

Jag försöker verkligen göra slut på saker innan jag öppnar nya, ja inte när det gäller smink såsom ögonskuggor och sånt förstås. Men försöker t ex att inte öppna för många läppglans samtidigt...