tisdag 28 augusti 2012

Bare Minerals READY blush

Feelunique rear just nu ut Bare Minerals READY-serie. Jag tror inte att produkterna ska utgå för de är ganska nya, möjligen att de byter ut några nyanser inför hösten. Jag slog till på nyansen The Aphrodisiac.
När jag tittar på de här tre rougerna så ser jag dock att de är otroligt lika alla tre så det är väl min färg helt enkelt. De övriga är Bare Minerals Soft Focus True (i lös form) och det andra är Benefits Box O'powder i Coralista.
Oj, vad det var svårt att få till bra swatches, jag testade först på ovansidan av armen, men där var jag för solbrun så där syntes det inte alls, vände på armen och tog undersidan och då blev det såhär. Swatcharna är i samma ordning som rougen på bilden ovanför.
Jag har även en skuggpalett från READY-serien, den heter The Dream Sequence, den är toppen, bäst gillar jag skuggan högst upp till höger som heter Romp. Den har jag använt många gånger.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Mycket snygg färg!

Ninni sa...

Haha, tack, fast jag inser att jag är en smula enkelspårig ibland.

Lotta sa...

Men helt lika är dom inte? Den i mitten ser lite brunare ut tycker jag. Hur som helst var det en jättefin färg du köpte!

Ninni sa...

Ja, kanske lite, men ganska lika, hihi.