söndag 31 mars 2013

Glossybox mars

Jag har inte varit så nöjd med de senaste Glossyboxarna, men mars-boxen var faktiskt helt ok. Hade t o m tänkt säga upp boxen (även om priset är lågt), men nu tror jag att jag behåller den ett tag till för den kanske artar sig? Månadens box heter The Red Carpet Box, såklart inspirerad av röda mattan. Det här fick jag:

  • Lip Blush från Jelly Pong Pong, en chubby-stick-penna i helt ok rosa färg, ganska transparent. Kommer definitivt att använda. Som sagt de här pennorna är nya BB-krämerna, alla märken verkar lansera sin variant av dem.
  • Advanced Teeth Whitening Strips från Smile Lab, har aldrig testat tandblekning tidigare. Kan väl inte skada tänderna va? Tror jag ska ge dem en chans. Inte för att jag tycker mig ha så gula tänder utan mest för skojs skull.
  • Nutriganics Foaming Facial Wash från The Body Shop, ska bli kul att testa. Jag är dock mest sugen på serumet i samma serie som alla skriver så gott om. Kan vi få det i nästa box tro? Man fick även en rabattkod där man får köpa 3 ansiktsprodukter på TBS hemsida och betala för 2. Men det erbjudandet hade de ju för alla kunder häromsistens så det kändes inte så speciellt.
  • Nail Repair från Trind, jag har haft flera fullstora sånna här flaskor, fast det var länge sen nu. Tror inte något funkar på mina naglar, men alltid användbart som underlack och absolut inte sämre än någon annan nagelstärkare. Man får vara lite försiktig med denna så man inte får produkten på nagelbanden, den innehåller formaldehyd som man egentligen ska undvika.
  • Mineral Shimmer från Da Vinci Cosmetics, den enda produkten i boxen som jag inte är intresserad av, en brunskimrig lös skugga och sånna har jag i överflöd... hade det inte varit roligare med nån duoskimrande produkt eller foundationprov från märket? 
Tittade lite på vad andra fått i sina boxar och det var mest bra grejor den här gången. Såg att vissa fick Decléor-produkter och även småförpackningar av Bare Minerals nya fasta foundation. Inte illa alls faktiskt! Tänk om Glossybox kunde vara såhär bra varje månad! 

4 kommentarer:

omygloss sa...

Jag har inte fått min box än, men får jag samma innehåll som du blir jag riktigt nöjd! Vill verkligen ha lip blush från jelly pong pong

beautylana sa...

Om den var min box skulle jag gilla bara rengöring från TBS och en läpppenna. 2 av 5... än så länge jag är glad jag har sagt upp min..

Förresten, har du beställt ManBox?

Ninni sa...

Jag gillade iaf 4 av 5. Nix, har inte beställt manboxen.

josefin sa...

Jag har inte sett en enda som fått declore men däremot bare minerals foundation. Titta gärna in på min blogg för att se vad jag fick i min box :)