onsdag 6 mars 2013

Stormigt öga med Storm

Som ni sett så har jag köpt en hel del paletter på sistone. Två av MUA-paletterna lade jag upp i min lilla bloggförsäljning häromdagen. Jag väljer att spara de paletter som jag tycker funkar bäst för mig och jag kände att den större av MUA-paletterna räckte att behålla då den innehåller så pass många färger.  

I London köpte jag ju även en skuggpalett från märket Sleek. Jag har länge varit nyfiken på det märket. Det går att få tag i via Sleeks egen hemsida, men det är ju roligast att få känna och klämma själv. Därför köpte jag mina produkter hos Superdrug som också säljer produkterna. Flera av Sleek-diskarna var rätt så utplockade hos olika Superdrug-butiker, men jag lyckades ändå hitta flera roliga saker.
Här har jag testat paletten Storm. Jag har använt den blågrå skuggan och den champagnefärgade. Skuggorna är lite åt det krämiga hållet, men det funkar ändå bra att använda pensel. Om en skugga är för krämig så tycker jag annars att fingrarna är bästa verktyget. Jag föredrar dock om det funkar med pensel av hygieniska skäl.
De två skuggor jag hittills testat är bra pigmenterade och lätta att sudda. Jag tror att jag kommer att gilla den här paletten skarpt! Tror att jag föredrar denna framför MUA's paletter.
Mycket användbara färger. De jag använt nu är nr 2 från vänster i övre raden och även nr 2 i nedre raden. Tycker den blågrå färgen är otroligt fin. Den färgen passar nog alla ögonfärger.
Om man jämför Sleeks förpackningar med MUA's så känns Sleeks mer eleganta och kvalitativa. Dock är det ju praktiskt att MUA's paletter har genomskinliga lock så att man ser skuggorna. Jag gav £7,99 för min palett (drygt 80:-) och MUA's paletter som också innehåller 12 st skuggor kostar bara £4 (drygt 40:-) så det är lite prisskillnad. Men jag tycker fortfarande att båda märkena är budget. En 12-palett för under hundringen är ju toppen!

Har ni testat Sleeks produkter och vad tycker ni?

9 kommentarer:

Linda sa...

Har inte testat sleek men är mycket sugen :)
Jättefin make :)

omygloss sa...

Superfint! Har länge varit sugen på att köpa en ögonskuggspalett från sleek, men det känns som jag har så många ögonskuggor redan.

Ninni sa...

Tack, ja jag kunde ju inte hålla mig när jag ändå hade märket framför ögonen. Men jag har ju egentligen också för många skuggor....

B R O W N S U G A R sa...

Sv: Haha jag minns att jag tjatade på mamma om att jag ville ha hubbabubba serien & fanta stiften :D

Har aldrig testat Sleek men jag är riktigt sugen på att göra det!

Ninni sa...

:-)

Kerstin sa...

Paletten ser tokbra ut och smikningen är jättefin!

Jag har inte testat Sleek än. Vågar inte riktigt, för om jag fastnar kanske jag "måste" samla på mig alla de fina paletterna..

Ninni sa...

Haha, ja begäret blir ju inte mindre...

Nina sa...

Jag köpte också storm paletten när jag var i London i helgen plus en till palett och två rouge paletter. Handlade på mig lite för mycket på suderdrug men pundet är ju väldigt fördelaktigt.

Ninni sa...

Jag vet, farligt sug får man!