torsdag 5 juni 2014

CND Scentsations

CND är verkligen på hugget nu inför sommaren! Nyligen lanserade de ju de suveräna Vinylux-lacken i färgglada nyanser (bästa lack jag testat förresten, sitter lätt en hel vecka på mig). Nu är det dags för nya hand & bodylotions i Paradise Collection 2014. Jag har fått hem tre stycken tuber. Från vänster ser ni:
  • Jasmine Haze
  • Tropical Twist
  • Sunset Bloom

Den mittersta har den typiska sommardoften av ananas och kokos. Försökte komma på vilken som är min favorit av dessa men jag har jättesvårt att välja mellan Jasmine Haze och Sunset Bloom. De doftar så gott båda två, man jag tror jag väljer Sunset Bloom dock för den doftar lite som kaprifol, vilket är en favorit hos mig. Formulan på dessa känns medelfet och krämerna är berikade med vitamin A och E samt Aloe vera, vilket borde göra dem till utmärkta efter sol-krämer. 
Ett sånt här kit med tre tuber á 30 ml kostar 129:-, det finns även större pumpflaskor om 245 ml och de kostar då 160:-/st. Produkterna finns hos skönhets- och nagelsalonger runt om i landet och även på CND's webshop som ni finner här.

Inga kommentarer: