söndag 29 juni 2014

Maybelline - Baby lips

Maybellines Baby lips måste vara årets mest omtalade läppcerat. De har nyligen kommit hit till oss i Sverige, fast bara i vissa varianter. Jag var såklart tvungen att haffa mig en variant som inte finns i svenska butiker när jag var i New York över Valborg. Mitt stift heter Dr Rescue och nyansen heter Pink me up. Jag brukar gilla sånna där läppcerat som det står medicated på. Stiftet är lite svagt rosatonat och doftar åt det mintiga hållet. Det är jätteskönt på läpparna och den rosa tonen syns bara litegrann så det var ett bra köp tycker jag.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag köpte Baby Lips till dottern, den med spf. Hon har så torra läppar och jag köper cerat efter cerat. Hon är lite slarvig med att använda cerat, så när hon vill ha blir jag glad och köper för jag tänker att hon kanske använder det... Tror hon gillar den, och jag är lite nyfiken själv faktiskt. Mest pga spf:en, dom flesta cerat med spf tycker jag smakar så illa, och dom "riktiga" apoteksstiften blir man dessutom vit av.
Kul att ha en sort som inte finns här! Jag gillar också "medicated", känns mer läkande på något vis. Just nu är mina läppar konstigt torra, även huden i ansiktet. Brukar inte vara så på sommaren tycker jag. Så jag kör oparfymerad mild hud/läppvård ett tag.

Ninni sa...

Ja, man brukar ju inte vara så torr på sommaren. Jag är torr kring naglarna just nu. Inte på nagelbanden utan mer på sidorna märkligt nog... Skumt.