tisdag 10 juni 2014

Memebox #10

Jag kom på att jag totalt missat att visa er min senaste Memebox som kom häromveckan. Jag beställde den för rätt länge sedan, precis när Memebox bestämde sig för att inte skicka till Sverige längre och alla trodde att det var sista chansen (leveransdatum var då framåt i tiden). Sedan dess har de ju börjat leverera till oss igen och det har även kommit massa nya roliga boxar som man kan beställa.  Jag kan lova att detta inte är sista gången jag beställer för jag älskar att upptäcka nya roliga saker!
Den tionde Memeboxen, som verkligen var fullpackad innehöll det här (observera att nästan alla produkter är fullstorlek):
  • Ögonserum från Atopalm, fullstorlek 15 ml.
  • Black mask från Dewytree, fullstorlek men endast för en användning. 
  • Rengöring från Caolion, fullstorlek 75 ml.
  • Curling essence från Mise en scéne, fullstorlek 150 ml
  • BB-kräm med spf30 i droppflaska från Hanskin, 5 ml (fullstorlek är 25 ml)
  • Smart cream gel från Drww, ska vara både ansiktskräm och whitening-serum i ett. fullstorlek 70ml. 

Såklart kommer det mer information sen när jag testat produkterna.

Jag tycker att Memebox är bra mycket roligare än Glossyboxarna, mycket mer prisvärda och de innehåller så kul grejor! Dessutom finns de i olika prisklasser och man behöver inte teckna upp sig för någon prenumeration som kan krångla vid semesterresor etc. Jag brukar roa mig med att titta vad som finns på hyllorna på postutlämningen och jag ser att det är rätt många som handlar dessa boxar, såg säkert tre stycken på hyllorna när jag hämtade paket senast. Har ni testat och vad tyckte ni?

2 kommentarer:

Minerva sa...

Har inte testat(än)men det ser lockande ut!

Ninni sa...

Klart du ska testa!