tisdag 3 juni 2014

Rabatter på apoteksmärken hos Escentual - köptips!

Behöver ni någon ny hudvård just nu? I så fall är det bra att veta att Escentual har rabatter på sina franska apoteksmärken nu under juni. Rabatterna ligger på 25-33% sisådär lite olika på olika märken. De har de vanliga märkena såsom Bioderma, Vichy, Avéne och Nuxe och sen har de även tagit in Eucerin i sitt sortiment på sistone. Om jag inte hade förråden fulla och hade köpstopp så skulle jag köpt de här produkterna, men jag får vänta tills de har rabatt nästa gång eller så, de har ju detta erbjudande ett par gånger per år:

Avéne Soothing Hydrating Serum, detta är ett helt ljuvligt fuktgivande serum som känns som bomull på huden, läkande och lugnande. Jag kan tänka mig att det är extra skönt på solbränd hud. Jag har testat en liten tub av detta och nån gång ska jag köpa en fullstor flaska. Kostar bara £12,75 just nu - som hittat för ett serum faktiskt.

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution, världens bästa ögonsminkremover till superpris. Just nu kostar en flaska om 250 ml £6,66. Jag har haft denna i mindre flaska (den tog precis slut), men har två andra ögonsminkremovers hemma just nu. Men sen!

Någon av Caudalíes dofter, jag har den gröna hemma och gillar den skarpt. Kan lätt tänka mig en till! Kostar just nu £20,79.

Tänker ni köpa något och vad i så fall? Jag är nyfiken!

Inga kommentarer: