måndag 14 juli 2014

L'Oreal Skin perfection Velvety-Soft Toner

Jag älskar ansiktsvatten. Den härliga rena känslan man får vill jag inte vara utan. Jag har precis gjort slut på en flaska från Avène, den får ni se i nästan tio tomma-inlägg och den var helt ljuvlig och en riktig favvis. Det här ansiktsvattnet från L'Oreal är inte heller så dumt. Det är milt och skönt, men har lite gel-konsistens och jag gillar mer ansiktsvatten som är tunna som just vatten. För att ändå hinna testa innan jag langade över flaskan till min mamma som var nödställd på ansiktsvattenfronten så hällde jag över lite i en mindre flaska till mig själv. Om man gillar gel-liknande ansiktsvatten som är milda och doftar svagt så gillar man detta.

Ni hittar L'Oreal Skin perfection Velvety-Soft Toner i svenska butiker för runt 75:- (i skrivande stund rea för 60:- på Kicks) och på Feelunique för ca 55:-.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Trots att det är lite gelaktigt, så gillar jag det, främst på vintern. Men jag avskyr förpackningen! Den kladdar, rinner liksom på sidorna. Ögonremovern har ju samma förpackning, så jag bojkottar faktiskt den, fast innehållet är bra. Och denna kommer jag inte att köpa igen, pga förpackningen. Visserligen kan man hälla över till annan flaska, men när det finns andra alternativ tar jag hellre det!

Ninni sa...

Ja, det förstår jag. Just den biten missade ju jag eftersom jag ju hällde över...