lördag 5 juli 2014

Tips inför solresan


Varje sommar åker vår familj till Spanien. På stranden gassar solen som bäst och det är varmt, väldigt varmt. Jag försöker undvika att ta med mig de solkrämer jag är mest rädd om eftersom de förstörs av värmen och solgasset. Brukar ta med mig tuber som nästan är slut eller mindre provtuber. Hittade dessa kuvertprover från It's skin på eBay för några tior. De har dessutom spf 50 så det blir perfekt när solen känns obarmhärtig. Axlar, näsor och pannor kommer att bli glada för lite sånt smörj.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Så praktiskt! Jag brukar också ta med antingen små tuber om jag har, eller dom som är nästan slut. Alternativ ett solstift. Visserligen brukar vi inte vara så länge på stranden, så oftast behövs det inte. 2-2.5 timme max brukar jag klara av. Men ifall att, och nåt till läpparna måste man ju ha!

Ninni sa...

Ja, lämnar inte huset utan läppgojs...

Minerva sa...

Ja, visst är eBay bra!Fick med ett litet prov med Skin conditioning cream från Etude house med spf 25 för ett tag sen, kan bara säga att den måste jag ha!Superskön, återfuktande och med solskydd, vad mer kan man begära!

Ninni sa...

Koreanska grejor är helt enkelt underbara!