torsdag 16 oktober 2014

Caudalíe

Förlåt Kerstin för att jag är så sen med detta inlägg. Jag lovade ju dig att visa mer Caudalíe! Här kommer det dock. Jo, den här doften som är som en bodyspray köpte jag i somras när jag var i Spanien. Jag dök in på ett apotek och sprayade lite på armen, tog en promenad och bums så hade jag blivit så förtjust i denna att jag vände på klacken och gick in på apoteket och köpte mig en flaska. Den heter Zeste de Vigne och doftar supergott av citron, apelsin och mandarin och den har även något lite kryddigt, men inte så mycket. Ni kan ju se att jag gillar den, jag har redan använt den en hel del.
Sedan tidigare hade jag Fleur de Vigne i samma doftserie. Den är också jättefräsch och har toner av citrus, men även svartvinbär och bergamot och lite annat. Jag gillar sånna här nyduschat-dofter jättemycket. Jag mår lätt illa av tyngre dofter. Det tråkiga med dessa är bara att de inte sitter kvar så länge på huden.
Sen kan jag inte låta bli att visa er den här handkrämen som just nu bor på mitt sängbord, den kommer från samma märke och doftar svagt och gott av apelsin. Jag skulle säga att den är medelfet, varken tunn eller jättefet alltså. Gillar!

Om ni är som jag och gillar citrusdofter så kan jag även rekommendera Crabtree & Evelyns serie Tarocco Orange, den är min stora favorit. The Body Shop har ju även sin mandarinserie och även en citronserie. Har ni några citrusfavoriter?

3 kommentarer:

Minerva sa...

Jag gillar alla möjliga dofter, men just citrusdito älskar jag TBS satsuma, och det bästa är att den aldrig stör även om man har en parfym som är helt annorlunda. Sen finns ju Eau de Rochas,en klassiker som är en riktigt fin sommarparfym.

Kerstin sa...

Kul att se, tack! Handkrämen låter spännande!

Ninni sa...

Eau de Rochas, måste prova!