onsdag 29 oktober 2014

Clinique Instant Lift For Brows.

Cliniques multiprodukt Instant Lift For Brows har ni säkert sett tidigare. Nu kommer märket med en ny nyans av dessa. Jag har sedan tidigare nyansen Deep Brown och jag fick två nya (varav Soft Brown redan finns sedan tidigare i butik),  i min brevlåda häromdagen. Den nya nyansen heter Black/Brown. Detta är uppskruvbara brynpennor i ena änden och en highlighter i stift form i andra änden.
Här ser ni nyansskillnaderna. Den nedersta, Deep brown och den mittersta Soft Brown finns alltså redan i butik. Deep Brown har sin fasta plats i min gymväska pga att den fyller två funktioner utan att ta någon nämnvärd plats.
Nyansskillnader i samma ordning som pennorna ovan, märkligt nog så ser det ut som om Deep Brown (nederst på swatchbilden) är ljusast även om den ser ut att vara i mitten av färgskalan när man tittar på pennorna. Jag testade faktiskt en gång extra, men det är sant!
I samma ordnig vad gäller highlighter-delarna. De två översta är samma nyans medan Deep Brown-pennan är något mer rosa. Jag hade kanske önskat att dessa var lite mjukare, de är något för hårda i min smak. Däremot tycker jag att brynpennorna är precis lagom hårda och bra pigmenterade.

Det finns även en nyans som heter Soft Blond, den bör vara ljusast, den har jag inte hemma. Dessa kostar 185:-/st och vad jag förstår så kommer Black/Brown endast att finnas i Cliniques webshop och inte förrän i januari 2015. Men övriga nyanser finns att köpa redan nu i svenska butiker.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag är ett stort fan av dessa!

Ninni sa...

Ja, bra att de kommer i fler nyanser!