söndag 12 oktober 2014

Recension - Clinique Smart Custom-repair serum

Detta är Cliniques senaste tillskott till serumvärlden. Det heter Clinique Smart Custom-repair serum. Jag har redan presenterat detta för er här, och nu tänker jag berätta för er vad jag tycker om produkten. 
Detta ska alltså vara ett allt-i-ett serum som ska fixa allt möjligt såsom rynkor, uv-skador och ja, det mesta. Serumet är fylligare i konsistensen än Repairwear laser focus-serumet från samma märke, men båda är parfymfria. Jag började använda detta i slutet av sommaren när min hud var lite fetare än vad den är nu och vissa gånger struntade jag helt i att lägga en kräm utanpå. Men nu när det är kallare så kräver min hud mer fukt och jag har återgått till att använda krämer mer frekvent. Serumet är väldigt behagligt att applicera och sjunker in på nolltid. Jag brukar smörja på serum, borsta tänderna medan det sjunker in och sedan applicera kräm.

Jag använder detta serum både morgon och kväll och jag brukar använda två pump då jag vill att även min hud på halsen ska få sitt. Jag har nämligen en liten smula komplex för mina linjer på halsen. Kvällstid använder jag Cliniques Sonic-borste för rengöring innan jag applicerar serumet. Den borsten recenserade jag häromdagen och den fick då högsta betyg av mig. Jag tror att kombinationen av att jag använder borsten tillsammans med detta serum gör att min hud mår suveränt bra. Jag har aldrig haft så lite plitor och porerna på min näsa syns knappt längre.

Jag har försökt titta i min panna och se om uv-skadorna blivit mindre synliga, men det är lite svårt eftersom min solbränna försvunnit under tiden jag använt serumet, fläckarna finns där, men de syns mindre när solbrännan bleknat. Jag har ju lite små fläckar i pannan efter alla år i solen även om jag alltid använt solkräm och aldrig pressar fram någon solbränna. Linjerna på min hals förefaller dock något mindre synliga och det gillar jag. Jag gillar verkligen det jag ser när jag granskar min hud i spegeln så detta blir jättebra betyg.

Ninni ger betyget 5/5 (kanske hade jag kunnat dra av ett halvt poäng för högt pris, men jag tänker strunta i det). Detta blir nog inte min sista flaska!

Clinique Smart Custom-repair serum kostar 615:-/30 ml eller 875:-/50 ml.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad kul att läsa vad du tycker! Jag är också helt såld och ligger nu på lur för att lyckas köpa en ny flaska när det är något trevligt erbjudnande :)

Ninni sa...

Snyft, min flaska tog precis slut. Blir nog en ny sen när jag testat de serum som står på kö för test...