måndag 20 oktober 2014

Secret - Antiperspirant

Ledsen för suddig bild, var lite lat idag och orkade inte fota igen. Deodorant/antiperspirant är ju inte den mest spännande produkten. Men denna gillar jag! Den kommer från Secret och är i doften So very summerberry. Jag har faktiskt inte en susning om ifall jag köpt den i Tyskland eller i USA för jag minns inte det. Hittade den i mitt förråd. Nån som har mer koll på var den finns att köpa?
Man vrider längst ned på förpackningen och så kommer det upp produkt ur de små hålen högst upp. Doften är mild och behaglig och jag tycker den känns snäll mot armhålorna. Jag tycker inte att jag doftat svett trots cykelturer till jobbet osv så den funkar fint!
Små hål som ni ser, vätskan torkar fort också så man kan klä på sig nästan bums efter applicering. Tror inte detta var någon dyr produkt, men minnet är dåligt som sagt. Det enda som kanske är negativt är att förpackningen är lite stor och klumpig, men man kan ju välja en annan deo när man reser.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Den ser spännande o annorlunda ut!

Molly sa...

Har testat både Secrets och Lady Speed Sticks gelvarianter och de funkar bra på mig också! Bättre än sticken, tycker jag.

Ninni sa...

Jag har testat Lady Speed Sticks deostick och de gillade jag inte något vidare, men visste inte att de också hade gel-deos! :-)

Anonym sa...

Min favorit deo! Helt fantastiskt! Har bara hittat den i USA (har gått så långt att jag betställt det från vänner som har åkt dit!!). Om någon vet var man kan få tag i detta lite närmare skulle jag vara jätteglad!
Nessy

Ninni sa...

Ok, då var det nog i NY jag köpte den, då vet vi det!