lördag 25 oktober 2014

Nyheter från Apolosophy

Häromdagen fick jag ett stort paket med alla möjliga roliga nyheter från Apolosophy som är Apotek Hjärtats eget märke. Det här märket har jag kommit att tycka mycket om, inte minst för deras finfina rouge som jag använder väldigt ofta. 
Idag tänkte jag visa er makeup-nyheterna. Vi börjar med de nya chubby-pennorna (79:-/st), kolla här vad fina de ser ut! Dessa kommer i sex nyanser och jag fick hem tre av dem. Från vänster: Mulberry Sparkle, Coral Carnival och Red Fusion.
 I samma ordning ovanifrån. Jag gillar den lite strikta designen, det gör att de ser exklusiva ut.
Mulberry Sparkle

Coral Carnival
Red Fusion
Och så lite swatcher, från vänster Mulberry Sparkle, Coral Carnival och Red Fusion. De är lite lagom skira. Jag kan tyvärr inte swatcha på läpparna idag för jag har haft problem med munsår denna veckan. Det är nästan läkt nu, men jag vill ändå inte visa er mina läppar innan de ser helt läkta ut. Jag testade en av dessa med en läppensel för att få känslan och jag tror dessa kommer bli favoriter. De har en väldigt svag doft som är lite åt vaniljhållet och så känns de ungefär som färgade läppcerat, jag tror dessa kommer att göra succé i min handväska. Att de dessutom håller ett lågt pris (79:-/st) är ju toppen!
Apolosophy kommer även med en CC-kräm i en smidig liten tub (139:-/27 ml). Denna beskrivs som en lätt täckande kräm som ska kombinera effekten av en fuktkräm och foundation. Den ska ge en jämn och matt hudton. Finns i tre nyanser; Light beige, Medium beige och Dark Beige. 
Nyansen jag fick hem är Light beige. Jag trodde den skulle vara alldeles för ljus för mig, men jag tror faktiskt att den kan funka då den inte är superljus och jag är ju blek just nu. Ska testa den under helgen. Det står på tuben att den innehåller parfym, men parfymen står nästan sist i innehållsförteckningen så det kan inte vara mycket. Den har en väldigt svag doft som är lite obestämbar, men som inte är stark alls utan försvinner nästan bums. De hade lika gärna kunnat strunta i att parfymera den tycker jag. 

Apolosophy kommer även med nya kroppsvårdsprodukter, men de förtjänar ett eget inlägg så de får ni se snart! Jag visste faktiskt inte att Apotek Hjärtat har en egen webshop numera, perfekt för er som inte bor nära! Titta in där så ser ni alla nyheter!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Aha, det var det du fick! C

Ninni sa...

Japp!

Kerstin sa...

Ser riktigt spännande ut! Jag måste lyckas komma iväg för pakethämt...

Lackert sa...

Läpp pennorna såg fina ut