onsdag 16 mars 2016

Tio tomma - operation rensa smink

Förra helgen rensade jag ju bland mitt smink. Detta inlägg visar det som jag valde att kasta bort. Sånt som är fräscht gick vidare till sonens tonårstjejkompis och hon blev jätteglad. Annars blir det mest att man kastar bort gamla mascaror och läppmojs som är slut eller ofräscht, men denna gången var det lite annat. 
Fem tuber med krämskuggor från Bourjois och Bare Minerals. Dessa har varit storfavoriter här hemma. Bourjoisskuggorna är det bara pyttelite kvar i men jag har inte använt dem på ett tag pga har så mycket annat och de kändes gamla nu. Bare Mineralstuberna är så urklämda att det är jobbigt att få ut mer och jag har faktiskt en till i samma nyans kvar. Dessa skuggor är så himla enkla att applicera med fingertoppar, man bara duttar på och tonar uppåt. Sen sitter de som berget tills man tvättar av dem. Jag tror att alla dessa har utgått ur sortimentet tyvärr.
Liten duoskugga från Clinique som legat i min gymnecessär tills jag bytte ut den mot lite annat, gammal som gatan. Två nagellack från Mavala och Depend som är halvslut och ihoptorkade. Lacket från China Glaze är ett Wireless Holographic top coat, ett sånt man målar utanpå andra lack för att få en holografisk effekt. Det har märkligt nog mörknat och jag vågar inte använda det mer. Den lilla snigelburken ingick inte i själva sminkstädningen, men fick åka med för antalets skull, den innehöll handkräm från det koreanska märket DoDo och är slut. Lite tunn och var inte så förtjust i doften, gillade den mintgröna varianten bättre av samma märke.
Cliniqueduon, ni ser att den ändå var väl använd... mycket fina och användbara nyanser, men nån gång måste man ju skiljas åt...

1 kommentar:

Kerstin sa...

INspirerande! Jag borde verkligen rensa mer här, men det är så svårt att hinna med!

Så himla synd att bare minerals-skuggorna utgått, för de är verkligen bra!