fredag 3 februari 2017

Lite mer NY- och Londonshopping

 Ni vet ju att jag hade en stackars timmes shopping i NY på vägen hem från Mexiko i januari. Jag hann ju hasta in på Macy's och tömma deras lager på Tarte-produkter och så köpte jag även Peachpaletten från Too Faced. Men jag hann även en tiominuters på Duane Read (som hänger ihop med Walgreens på något sätt). Den butiken som jag besökte var ingen höjdare, den större Walgreens ligger en trappa upp på Penn Station, men dit hann jag ju tyvärr inte med tre stressade killar som stod och väntade i väntsalen till tåget som skulle ta oss till Newarks flygplats.
Nåväl ovan är vad jag hann rafsa åt mig på Duane Read. Tre mascaror från Covergirl varav två av dem är den suveräna The Supersizer som jag älskar. Den tredje kommer från nån Katy Perry-linje de har och var en ren chansning. Sen köpte jag även ett sånt där blomrouge från Milani som jag  inte ens hunnit testa. Den lilla gröna tuben är en rengöring från Liz Earle som jag haffade på Boots som ligger på Heathrow i London där vi också mellanlandade. Jag har inte testat märket tidigare. Helt ofrivilligt så blev det ju 1,5 dygn på Heathrow pga försening men fick fick iaf hotell i anslutning till flygplatsen.
Ja just det, jag köpte ju en Beautyblender på Macy's också! Kan ni förstå att jag inte haft en sådan tidigare? Jag har haft lite andra liknande sminksvampar, men inte ens gett dem en chans. Denna har jag faktiskt testat nu ett par gånger och den ger fint resultat. Dock tycker jag nog att det är lite ohygieniskt med svamp även om jag tvättar den varje gång. Ganska tidskrävande är det också både att applicera och tvätta svampen och så var den dyr. Dessutom tyckte jag det gick åt dubbelt så mycket foundation. Nej, jag är inte helt övertygad, jag är ju en sån som använt mest fingrar till flytande foundation i alla år pga lat och stressad.
Vad säger ni, är ni Beautyblender-fantaster?

Kuriosa; fasen vad man får mersmak på NY efter en sån liten tur. Vi är väldigt sugna på att ta en liten påskresa dit. Plånboken säger nog annorlunda tyvärr, men vi får se....

3 kommentarer:

Emma P sa...

Jag köpte beautyblendern förra året men jag är inte heller övertygad. Tycker den är sjukt jobbig att göra rent och att jag får bättre resultat med Kicks BB Brush...

Ninni sa...

Jag är nog en fingerflicka när det kommer till flytande foundation. Oj, det lät vulgärt... haha

Kerstin sa...

fingrar ftw!

Påsk i NY är fantastiskt, rekommenderas varmt :)