torsdag 9 februari 2017

Yves Rocher på Daisy Beauty Expo

Yves Rocher är ju ett märke som de flesta känner till. Jag har använt deras produkter till och från sedan tonåren. Först genom att handla ur deras postorderkatalog, sedan kom butikerna och numera finns det även såklart en webshop. De säljer prisvärda produkter för både ansikte, hår och kropp samt även kosttillskott.
På Daisy Beauty Expo hade Yves Rocher ett stort eget rum och de hade pyntat det jättefint med massor av blommor och produkter. Jag fick min hud mätt med någon sorts apparat och sedan fick jag med mig de produkter som passar just min hud. Det kan vara bra att veta att jag är 46 år, har normal hud som går mot torr nu under vintern samt att jag skött om min hud bra genom åren även om den har fått lite för mycket sol uppe vid hårfästet, vilket har resulterat i en del pigmentsfläckar. Jag har aldrig rökt och jag sitter framför en dator hela arbetsdagarna. Så har ni liknande hy och söker prisvärd hudvård så kan ni säkert titta närmare på de produkter jag fick med mig.  

Här är produkterna som rekommenderas för mig:

  • Hydra Vegetal Micellärt rengöringsvatten 79:-/200 ml.
  • Hydra Vegetal Rengöringsgel 70:-/125 ml. Denna är inte med på bilden. Jag har provat den tidigare och jag skrev om den här. Då jag har så mycket att prova här hemma så fick den bo hos min mamma i Stockholm så vi kan dela på den när jag är och hälsar på. Skönt att slippa släpa på saker.
  • Ansiktspeeling i pulverform, 99:-/35 ml. Denna blandar man med sin rengöring och får då en peelande effekt. 
  • Elixir Jeunesse, ett serum som ska skydda mot föroreningar, stress och annat som påskyndar hudens åldrande. 349:-/30 ml.
  • Dag- och nattkräm från serien Anti-Age Global, 379:-/st/50 ml. Dessa innehåller stamceller från echinacea som ska reparera huden och släta ut ålderstecken.
Jag testar just nu dag- och nattkrämen i serien och de känns sköna på huden, men jag har en liten smula svårt för doften som dock försvinner efter en stund så testa gärna i butik innan köp. 

Priserna på Yves Rochers produkter är nästan alltid rabatterade så lita inte för mycket på min information ovan utan gå in på hemsidan och titta efter om ni är sugna på köpa. Ibland har de dessutom erbjudande så att man får första produkten i sin beställning gratis oavsett pris och då kan man ju passa på att lyxa lite. Anmäl er till märkets nyhetsbrev är mitt tips. 

Inga kommentarer: