fredag 29 november 2013

Black Friday idag!

Lite text-mastigt inlägg men tror det kan intressera för här finns pengar att spara:

Ni har väl inte missat att det är Black Friday idag? Jag har faktiskt inte hunnit ta reda på vad som ligger bakom det hela, men en massa butiker har extra bra erbjudanden just idag. Själv passade jag på att beställa en skugga och en penna från Sigma. De har i vanliga fall ganska dyr frakt, men igår och idag är den gratis med koden BF2013. Jag köpte några penslar därifrån på förra årets Black Friday och kvaliteten är superhög! Skuggan jag köpte har jag haft span på i säkert ett halvår, så jag har gått och hoppats på att de skulle köra en drive med gratis frakt.

Temptalia har skrivit ett inlägg med massor av Black Friday-erbjudanden, det finner ni här. De flesta kanske inte funkar för oss här i Sverige, men om jag vore ni så skulle jag ta mig en titt på märket Michael Todd. Jag har bl a ett otestat kit hemma därifrån, jag köpte det för att jag läst en massa bra om märket och nu har de 25% rabatt med koden THANKU25. Hade jag inte legat kraftigt efter på hudvårdstestarfronten och redan hade produkter från märket så hade jag definitivt handlat nu. Lovar försöka testa märket snart - just nu kör jag Bioline (bra grejor förresten). Andra märken som är intressanta är Sugarpill och Coastalscents, de senare är kända för sina färgglada paletter... ja det finns många bra tips i inlägget från Temptalia. Inte nog med att hon tipsar om Black Friday, hon tipsar även om erbjudanden som kommer på måndag - då är det tydligen Cyber Monday... puh! Man hinner ju inte kolla alla men kul är det! Man kanske skulle tagit ledigt från jobbet för att hinna allt, hihi.

Åh, jag måste också tipsa er om att Escentual just nu har 20% på vissa amerikanska märken. Bl a Michael Kors... Jag är ruggigt sugen på ett läppstift eller ett gloss från märket. Även deras fina Bronzing powder brush lockar, den är som ett smycke. Synd att man inte är gjord av pengar. Dofter är dock lite krångligt att handla där för frakten blir dyr då pga postbestämmelser. Naturisimo har just nu 10% på allt med koden HAPPY, de har gratis frakt, kan tipsa om att de har läppglanskitet jag visade er igår från Bare Minerals.... bara för att locka er lite.

Cherryculture har just nu 20% på allt med koden TGK2013.

Ett svenskt tips då: Eleven har just nu fri frakt och fina erbjudanden på hårprodukter från Matrix.

Just det, helt off topic, men Adlibris har 10% på nästan allt just nu med koden Adlibris22. Handla julklappsböcker någon?

Har ni några Black Friday/Cyber Monday-tips? Skriv gärna i kommentarerna. Tänker ni passa på att köpa lite julklappar idag kanske?

6 kommentarer:

Mia sa...

BF är klämdagen efter Thank'sgiving då julhandeln drar igång i USA. Cyber Monday är näthandelns påfund. Allt bra på kontoret annars? Blev det tomt efter oss?

Ninni sa...

Ah, är det så det är! Ja, men vi var kvar tills de stängde! :-)

Minerva sa...

Lindex ska avveckla Viva la Diva, så de säljer ut med 50% rabatt. Apropå rabatter!

Ninni sa...

Åhhh... Intressant!

Emilie/vintertroll sa...

Jag köpte alldeles för mycket grejer på BH-cosmetics men det var svårt att låta bli! Eller ja, produkterna kostade bara runt 300 men frakten smackade på med 200... Men jag fick en hel del godsaker ändå ^^

Ninni sa...

Vad spännande! :-)