måndag 11 november 2013

Marc Anthony, Instantly Thick

På sistone har jag testat den här produkten från Marc Anthony, det är en kräm som man använder i håret när man fönar, den ska ge volym.

Såhär beskrivs produkten:
Marc Anthony Instantly Thick Full Blow Out Lotion: Denna värmeaktiverade, ultralätta formula ger volym, rörelse och lyft till mycket fina, livlösa hår med resultat som varar hela dagen.
Kostar 129 kr


Såhär tycker jag:
Egentligen så har jag helt fel hårtyp för den här produkten då mitt hår är tjockt och av bra kvalitet. Men jag gillar den skarpt. Jag masserar in en liten klick i handdukstorkat hår innan jag fönar. Jag tycker produkten ger en jättebra stadga till håret utan att tynga ned och den ger bra volym. Även frisset minskar. Dessutom doftar den här krämen, precis som håroljan från samma märke, helt underbart, lite tropiskt. Marc Anthony är nog mitt nya favoritmärke när det kommer till hårvård. Att tuben är riktigt stor, hela 245 ml, ökar bara betyget för priset är riktigt bra ju! Jag har även testat att använda produkten utan att föna. Mina lockar får då definition och frisset blir betydligt mindre. Jag kommer definitivt att prova fler produkter från det här märket framöver. Jag har redan en produkt till som jag ska testa så jag återkommer snart i ämnet.

Ninni ger betyget: 5

Marc Anthonys produkter finner du på Eleven, tyvärr ser jag inte just denna produkt där just nu, men den är säkert på väg in i sortimentet.

2 kommentarer:

Minerva sa...

Det låter ju toppen, själv har jag just rätt hårtyp för det här, tunt och platt. Måste hålla utkik i webbutiker utomlands, brukar bli helt andra priser.

Ninni sa...

Ja kolla!