onsdag 6 november 2013

Bobbi Brown på Åhléns

I flera år har det gått rykten om att Bobbi Brown ska komma till Sverige, men inte förrän nu har det äntligen hänt. Märket har nu lanserats på ett tiotal Åhléns-varuhus runt om i landet. Här i Göteborg har vi två diskar, dels på Åhléns City i Nordstan och dels på Kungsgatan.
Min vecka kunde verkligen börjat sämre - i måndags morse var jag och ett flertal av de andra morgonpigga skönhetsbloggerskorna inbjudna till en härlig presentation av märket. Och när Bobbi kallar - då kommer man, det var vi alla överens om. Vilken härlig måndagsmorgon!
En underbart nyttig och god frukost stod uppdukad åt oss och vi fick gott kaffe då en barista var redo för oss med sin maskin. Jag älskar färska bär och frukt på frukostbordet.
Vi fick berättat för oss att Bobbi Browns filosofi inte är att dölja kvinnor utan att ta fram det bästa hos oss och göra oss till powerkvinnor. Ida, som är ansvarig för disken på Åhléns City, visade en tiostegs makeup och resultatet blev fint och naturligt. Här ser ni utprovning av nyans för rouge. Vi fick utprovat vilka nyanser på bl a concealer och foundation som skulle passa just oss.
Vi fick med oss en av Bobbi's böcker hem, den ska jag verkligen läsa ordentligt. Vi fick även med oss märkets storsäljare Long Wear Gel Eyeliner i svart med tillhörande pensel och ett läppstift. Eyelinern har jag fast i en annan färg och den är en favorit i min bok. Lättmålad och sitter jättebra. En annan favorit jag har från Bobbi Brown är rouget i nyansen Blushed. Det är det enda rouge som jag faktiskt köpt två gånger då den första dosan tog slut! Kan även rapportera att krämskuggorna i burk från märket är underbara.
Minns ni att jag berättat för er att mitt intresse för färger började när jag var liten när jag fick nya färgpennor? Jag lyfte på omslagspappret till boken och titta vilken bild som fanns där! Undrar om det inte var så det började för Bobbi Brown också? Vad tror ni?

Tack till Bobbi Browns personal och Åhléns för en intressant presentation!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det låter som en helt fantastisk måndagsmorgon! jag ska se till att bege mig till disken i Malmö så fort jag hinner :)

Jag kommer ihåg att du berättat om färgpennorna, kan verkligen känna igen mig i det, det var säkert ngt liknande för Bobbi :)

Ninni sa...

Ja, det var underbart! :-)