onsdag 13 november 2013

Fyndleverans från Yves Rocher

Ibland får man erbjudanden som är svåra att tacka nej till. Häromveckan hade Yves Rocher ett sådant. Om man lade en beställning så fick man valfri vara ur hela sortimentet helt gratis mot att man handlade annat för en viss summa (tror det var 100:- så det var inga stora krav). Att jag dessutom hittade en kod för gratis frakt gjorde ju inte saken sämre.

På sistone har Yves Rocher fått mycket uppmärksamhet för sina dofter. Jag valde därför en som jag tyckte lät god, det var en ren chansning. Det fick bli Tendre Jasmine. Jag har inte hunnit testa den ordentligt ännu, men det första som slog mig vara att den doftar gott, fast starkt så en liten mängd räcker långt. Jag ska testa att spraya den i luften och gå igenom "molnet" istället för att spraya den direkt på kroppen. Flaskan är väldigt fin som ni ser och den rymmer 50 ml.
Produkterna jag köpte var två väldoftande duschkrämer, varav den med hallon är sonens favorit (jag har pump till denna typ av flaska), jag köpte även en deo och så fick jag märkligt nog en ansiktskräm i fullstorlek på köpet också. Dessutom planterar de ett träd för miljöns skull i och med min order. Helt otroligt! För allt detta gav jag bara stackars 124:- och leveransen gick på ett par dagar. Nästan så jag kände att jag lurade dem här... visst var det fyndigt?

6 kommentarer:

Linda sa...

Jag har den parfymen med :) Gillar den skarpt

Maria sa...

Jag tycker överlag att Yves Rocher gör otroligt fina flaskor till sina parfymer men dofterna är jag inte särskilt förtjust i.

Ninni sa...

Jag ska prova den ett tag, jag tycker ofta att dofter förändras när jag fått nosa på dem rätt länge.

Lotta L sa...

Jag beställde precis samma parfym som gratis! Fast 50 ml var slut när jag väl hade bestämt mig, så det blev 30 ml. Jag har flera dofter därifrån, deras Vanille Noir är helt underbar, men den har jag redan så jag chansade också på denna. Jag gillar den fast den är ingen superfavorit. Beställde även deras mattande foundation bl.a, tycker den är bra, även om den är rinnig.
Jag beställer faktiskt relativt ofta därifrån! Finns flera guldkorn.

Minerva sa...

Jag i min tur beställde Neroli, hade fått en provflaska tidigare, den är lite speciell men efter andra gången som jag använde den var jag fast! Har även Vanille noir, Voile d´ambre och Iris noir, gillar allihop väldigt mycket!Nästan alltid är frakten gratis när man beställer för 150 kronor.Precis som Lotta L beställer jag rätt ofta, håller med om att det finns mycket guldkorn, bra hudvård t.ex.

Ninni sa...

Vaniljdoften har jag en liten flaska av, den är god!