lördag 2 november 2013

Investering nummer 1

Under helgen som gick så investerade jag i två saker som jag gått och tänkt på ett tag. För att hålla er lite på sträckbänken så får ni bara se den ena idag. Den andra kommer imorgon. 
Jag har alltid varit nöjd med mina ögonfransar, de är hyfsat långa, rätt så täta och har en bra böj. De har inte så mycket färg när de är omålade, men med lite mascara så blir de riktigt fina. Dock har jag märkt att fransarna raknat en smula på sistone, kanske har det med åldern att göra? Jag har en gammal franstång från H&M som säkert är 15 år gammal, som jag aldrig använder, och gummilisten är nog inte så fräsch på den så därför har jag funderat på att köpa mig en ny. I flera år har jag läst lite överallt att de som gör bäst franstänger är Shiseido och Shu Uemura. Eftersom Shu Uemura är en smula svåra att få tag på här i Sverige så fick det blir en Shiseido.
Jag passade på när Grand Parfymeri hade 25% på hela sortimentet och gav därför bara 176:- för min tång. Det ingår en extra gummlist och man kan även köpa nya gummilister separat, vet inte riktigt vad de kostar, men antar att det är mycket billigare än att köpa en ny tång. Jag har inte provat den ännu så vet inte om den är bra och så jag ju inte mycket att jämföra med heller.

Använder ni franstång och vilken sort har ni? Är den bra?

6 kommentarer:

Johanna sa...

Shiseidos har jag haft i många år, den är jättebra, hoppas du kommer att gilla den. Just nu använder jag dock Emites som kom i en glossybox och den är nästan snäppet bättre.

Ninni sa...

Åh, spännande, lovar rapportera vad jag tyckte sen som sagt.

Lotta L sa...

Jag har faktiskt H&M, förr tiden hade jag Perplex, men det märket finns nog inte mer. Tycker att H&M:s passar mina ögon bra.

Ninni sa...

Ja, ibland funkar budget helt ok. Men min tång var alldeles för gammal...

Åsa PE sa...

Jag har min mammas gamla tång. Men den rengörs regelbundet och får nya lister ett par gånger per år. Listerna finns på kicks också för en billig peng. Ser fram emot recensionen!

Ninni sa...

Ja, det är nog bra att byta lister ibland.