torsdag 10 mars 2016

Ny multiprodukt från Vita Liberata

På Daisy Beauty Expo i januari stod Katarina från Vita Liberata och visade sina produkter, vi har träffats ett par gånger tidigare så det var himla trevligt att ses igen. Katarina berättade om Vita Liberatas nya produkt Marula Dry Oil Self Tan. Proverna hade inte kommit ännu, men i förra veckan damp den här fina flaskan ned hos mig. Vad är detta för något då?

Jo, det är en 3-i-1-produkt. Dels är det en brun-utan-sol, dels ett solskydd med hela spf 50 och det är även en anti-age-olja för hela kroppen som ger lite färg. Oljan doftar lite åt apelsinhållet, vilket känns fräscht. Den innehåller Marulaolja från östafrika som ska vara både fuktgivande och bra mot åldrande. Den innehåller även Monoiolja från Tahiti som ska ge fukt samt lugna och reparera huden.
Jag testade oljan lite på armen för att visa er hur färgen ser ut, den är ganska kall i nyansen och inte nämvärt fet alls då det är en torrolja. Jag lät den även verka en stund och jag såg litegrann brun-utan-sol-effekt, vilket stämmer då det är en så kallad gradual tanning-produkt. Jag tror denna blir ljuvlig på benen, speciellt i början av sommaren. Det enda jag tycker är lite dumt är att den kommer i en glasflaska, inte kul att tappa denna på badrumsgolvet. Flaskan rymmer 100 ml och jag har tyvärr inga prisuppgifter, ska se om jag kan få tag i det och uppdatera inlägget.
Jag ska definitivt använda denna på mina ben i vår när det är dags att visa benen, så spännande! Man ska peela först, men inte återfukta för det sköter oljan om.


Inga kommentarer: