tisdag 14 december 2010

Clarins-rea!I brittiska webshoppen escentual.com har de just nu 20% på hela Clarins sortiment. Rean varar till den 21 december. Jag funderar lite på att införskaffa denna färgade dagcreme . Jag har haft den förut och jag älskade den! Färgen Doré är perfekt för mig och det är något med doften som jag älskar, den luktar lite sådär medicinskt. Dessutom återfuktar den bra. Jag har inte handlat från denna webshop tidigare, men hört andra som gjort det och de har varit nöjda, tror att frakten ligger kring fem pund om jag minns rätt. Ingen risk för tull eftersom shoppen ligger inom EU.

Hittar ni något ni blir sugna på?

Update, ser att krämen även finns hos feelunique för något högre pris, men då frakten är gratis där så lönar det sig ändå om man bara ska köpa denna produkt. Bra alltså att jämföra lite innan man slår till.

4 kommentarer:

Shamrock sa...

Visst är det konstigt med vissa dofter - man blir nästan beroende av dem...

Ninni sa...

Ja, den där doften är ljuvlig. Testa lite i butik får du se!

Kerstin sa...

Tack för tipset! Sådana jämförelser är alltid luriga, ibland blir man alldeles yr om man jämför många ställen, men det lönar ju sig =)

Ninni sa...

Ja, det finns många sköna kronor att tjäna, man kan ju alltid jämföra med priserna på Kicks hemsida också, då blir man oftast glad att det finns utländska shoppar.