torsdag 3 mars 2011

The Body Shops medlemsdag

Jag var nere på stan vid fyratiden i eftermiddags för att kolla in The Body Shops medlemsdag. De hade 20% på valfri vara samt att man fick gåva på köpet. Produkterna var en liten bodyskrubb, en liten bodybutter och ett läppglans. Men inte nån av de tre butikerna i stan hade kvar några kompletta gåvor när jag var där. Lite dåligt tycker jag för de flesta hade ändå inte ens hunnit sluta jobbet ännu. De måste ju ha vetat att kunderna skulle tycka att det var ett bra erbjudande så varför inte ladda upp ordentligt?

Jag hade kanske tänkt köpa mig en ny parfym och hade spanat in Love etc... och Dreams unlimited för båda är ganska lätta dofter som skulle kunna passa mig. I butiken på Fredsgatan skulle man få bara en liten bodybutter då resterande gåva ju var slut, tjejen sa att även Nordstan hade slut på sina gåvor. Så jag begav mig till butiken vid Kopparmärra. Där hade de också bara bodybuttern kvar, men erbjöd mig en liten mascara också (som jag redan haft två förpackningar av förut och inte var ett dugg nyfiken på). Jag hade faktiskt gärna provat deras bodyskrubb och på något sätt var det som om köplusten försvann där. Dofterna nosade jag på, men eftersom jag ändå inte kunde bestämma mig för vilken jag ville ha och dessutom har en massa parfymer hemma redan så avstod jag faktiskt idag. Kände mig nästan lite stolt fastän det egentligen var ett bra erbjudande ändå. Köpte mig en söt kofta på H&M istället och två kilo köttfärs till middagen. Så var det med det!

5 kommentarer:

Shamrock sa...

Jag har duschcremen och hudlotionen till Dreams unlimited och tycker att de luktar gott. Däremot tycker jag att parfymen tappade doften snabbt (alltså redan flaskan)

Ninni sa...

Ja, då kanske det var lika bra att jag avstod...

Kerstin sa...

Vad synd att du inte fick tag i det du hade bespetsat dig på :( Jag hann tyvärr inte ut alls... Ibland är det lika bra att man faktiskt inte shoppar så mycket. Kofta och köttfärs är ju inte heller någon dum fångst :)

Unknown sa...

Jag och en kollega åkte till A6 strax innan lunch. Det var bra tryck där med, men dem hade massvis med påsar kvar. Dessutom fick man (vid köp för 450 kr) en JÄTTEflaska (750 ml) duschgel på löpet. Jag kom precis upp i detta och valde Moringa (såklart! ;-)). Köpte Illuminating Face Base från nya kollektionen (fick 20% på den), Super Volume Mascara samt Lightening Touch (som det dessutom var medlemspris på). Hade även en värdecheck på 100 kr. Så i slutändan betalade jag 371 kr och fick duschgelen värd 225 kr samt presentpåsen (värd 289 kr enligt utskicket) OCH senaste numret av Femina på köpet. Nöjd? Svar ja! :-)

Ninni sa...

Kerstin, man kan ju bara inte haka på vartenda erbjudande för då får man inte plats i lägenheten till slut, hihi. Ibland får jag faktiskt stå över...även om det är kul att shoppa.

Viktbloggerskan, jösses vilka fynd du gjorde! Det var inte dåligt! Fick du så mycket för så lite pengar!