onsdag 23 mars 2011

Rensat igen!

Nu är jag uppe i tio produkter att kasta igen! Tycker det går fort mellan dessa inlägg nu. Idag kastar jag:
-Olay Daily regenerating serum, jätteskönt serum som jag använt både dag och natt trots att det egentligen är ett dagserum, lite sådär silikonigt, ungefär som No7's berömda variant.
-Cliniderm dagkräm, älskade denna, har recenserat den tidigare, orkar inte leta nu, men tror jag gav den en femma i betyg faktiskt.
-L.A Colors liquid foundation, helt ok budgetfoundation, men denna föll lite i glömska för att jag har så många andra foundations och nu kändes den gammal.
-Urban Decay Primer Potion, världens mest hajpade ögonskuggeprimer, jag gillar den, men de finns andra som är lika bra i mitt tycke. Denna var inte helt slut, men kändes gammal nu.
-Trind Nail Repair, bra nagelstärkare som dock innehåller formaldehyd, denna hade blivit tjockflytande och det var inte mycket kvar nu. Har använt som underlack för att stärka mina dåliga naglar.
-John Frieda Frizz erase inpackning, doftar supergott och gör håret härligt blankt.
-Rouge från L'Oreal (detta känner du väl igen, Kerstin), nu var det bara lite kvar kring kanterna så det var svårt att måla jämnt och jag har massa andra rouge så det fick slängas nu.
-Maybelline, define-a-brow ögonbrynspenna, helt ok produkt.
-Burt's Bees läppbalsam, bra och väldoftande läppbalsam som använts flitigt i vinter, har fler varianter av detta på lager.
-Crabtree&Evelyn Citron handkräm, doftar jättegott och funkar helt ok.

Ni får hojta om ni vill veta mer om någon av produkterna.

4 kommentarer:

Carina sa...

Är sugen på att testa läppbalsamen!

Tycker att mitt smink och hudvård aldrig tar slut! Positivt i och för sig att de räcker länge, eftersom att de kostade en del (födelsedagspresenter )

Längtar just nu till att värmen snart här, så att jag kan börja med min nya hudvårdsrutin :) Behöver min feta hudvård från Clarins och serumet från Clinique just nu.

Kerstin sa...

Du är så duktig som rensar! Vad kul att du använt rouget så mycket. Jag har sett det (och alla andra färger) superbilligt på allcosmeticwholesale.com om du vill ha ett nytt :)

Ninni sa...

Carina, ja lite vårhudvård är det snart dags för!

Kerstin, jag har så himla många rouge just nu så jag behöver inte fler, har lite köpstopp på den fronten just nu, hihi.

Kabuki sa...

Svar:
Tack för din kommentar på Kabuki och att du delade med dig. Hoppas verkligen att det inte är något att oroa sig för. Håller med dig om att det för jävligt att låta en okunnig ringa om ett sådant besked. Frågorna som poppar upp är många och svåra och måste bemötas på rätt sätt. Kram och lycka till!
Emma