söndag 13 mars 2011

Dalan - D'Olive

När jag var inne i en av parfymaffärerna på den stora butiksgatan i München så hittade jag denna lilla godbit. Det är en fet kräm med olivolja från märket Dalan. Tuberna är bara på 20 ml, perfekt för handväskan. Jag slog till på en, den kostade bara 1:50 euro. Provade den sen och bestämde mig bums för att köpa en tub till när vi kom tillbaka från Österrike igen (vi var alltså i München två gånger på vår resa).
Krämen är härligt fet, men går ändå in i huden bra. Passar både som handkräm och att använda på torra partier lite varstans.
Doften är tvålig och fräsch.
Jag gillar den här produkten skarpt! Såg senare att de sålde dessa tuber för bara en euro i en annan butik, men man ska inte gråta över spilld mjölk, speciellt inte när det handlar om totalt en euro... hihi.

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Tyskarna är verkligen klockrena på den här typen av småtuber!

Ninni sa...

Ja, jag hittade en butik som hade massor av sånt! Köpte lite smågrejor där också.

Sminkan sa...

Jag har köpt dem på Hemköp i Stockholm för ganska bra pris också och det är faktiskt bra grejer. Har en recension liggandes i arkivet, så klart, sedan typ två år, men publiserar den aldrig av någon anledning. Skulle lätt köpa igen men har inte kommit ihåg det när jag snurrat runt på Hemköp.

Ninni sa...

Åh, finns de i Sverige! Ja, då tycker jag ni ska köpa, för de är bra!

Anonym sa...

http://www.friskme.se/store/category/dolive-h%C3%A5r-hudv%C3%A5rd-186025