söndag 27 mars 2011

Problem med bloggen

Jag får inte bilderna att fastna i mina inlägg, troligen är det något tillfälligt problem med blogger. Nån mer som har problem och vet ni vad man kan göra åt det? Kanske är det bara att vänta ut problemet?

5 kommentarer:

Carina sa...

Hoppas att det löser sig snart. Hade också problem förut...

Ninni sa...

Ok, ska prova igen nu...

Wysteriia gets in shape sa...

Att vänta ut brukar vara det enklaste men jag har problem med att posta inlägg på blogg.se, texten blir mindre i inlägget om jag lägger in bilderna först osv. Jätteirriterande och jag får ingen hjälp :I

Svar: Nej jag vet att jag inte är fet..men fortsätter jag leva som jag gör känns det som att det inte står på förrän jag hamnat i den kategorin!

Att vara sockerberoende jämförs med andra beroenden som alkohol och droger så att du känner sig som en "sockeralkolist" förstår jag...jag är ju likadan ;)

Jag tror inte det går att hitta en medelväg när man har ett beroende. En alkoholist tar ju sig inte ur beroendet genom att "dricka ibland"...oftast trillar dom väl dit igen!

Jag har satt en dag i veckan till att äta vad jag vill men att jag inte får frossa. Jag får välja vad jag vill unna mig lite. Och det får absolut inte finnas något kvar dagen efter av tex godis etc!!

Ja var på bio igår så det ligger en öppnad påse med ahlgrens bilar här...JOBBIGT!! Men jag har inte rört den än!! :) Min katt har haft ner påsen på golvet och jag har inte ens plockat upp den enbart för att inte röra påsen ;D haha!

Du bloggar inget om detta någonstans? Annars hoppas jag du fortsätter kommentera mina inlägg om hur det går för dig :)

Ninni sa...

Nej, jag vill inte blogga om vikten, tycker inte det är så kul... vill hellre skriva om skönhet även om det i viss mån hänger ihop. Nu verkar dock bilderna funka igen så ikväll kommer det upp inlägg!

Wysteriia sa...

Svar: Ja jag har läst lite recept på lchf smoothies också som jag tänkt prova :) Jag har lite svårt för frukost ibland så det hade nog underlättat som tusan :)

Sen kommer jag ju inte äta en strikt lchf direkt heller...jag tänker mest på att ta bort allt onödigt socker som jag faktiskt kan välja bort utan att göra så kosten blir ett problem när jag är iväg och såna saker :)