tisdag 15 mars 2011

NYX - Tinted lip spa

Det här är en riktig höjdare. Ett färgat läppbalsam från NYX. Jag är inne på mitt andra och denna gången valde jag färgen Pinky Winky (troligen döpt efter en Teletubbie va?).
Det är skirt som ni ser så man kan kladda på ordentligt. Doften är lite åt det mintiga hållet, vilket jag gillar skarpt. Jag köpte mitt hos Cherryculture. Till och med den 17 mars har de 20% på hela sortimentet om man uppger M20 som kod i kassan. Ser att dessa kostar $ 4:50 just nu, vilket är ca 30 kronor i nuläget och får man dessutom 20% rabatt så blir det  bara 24 kronor! Mycket prisvärt. Dessutom har de rea även på sina round lipgloss just nu så de kostar bara 2 dollar och med rabatt så blir det alltså ca tio kronor/styck - de är jättesköna på läpparna kan jag tala om.

Jag vet att vissa svenska webshoppar säljer NYX, men om ni köper märket hos Cherryculture så kommer ni undan mycket billigare trots lite högre frakt. Jag har jämfört och detta märke kostar ca fyra gånger så mycket i Sverige - vansinnigt! Jag har sagt det förr, men vi har faktiskt inte flera hundra procent moms i Sverige så det finns inget som motiverar sånna stora prisskillnader. Man kan undra vad de svenska webshopparna håller på med! Har de ingen koll alls på att vi svenskar gärna shoppar i utländska butiker?

4 kommentarer:

Honi sa...

Och Jumbo pens från NYX som jag brukar köpa via ebay kostar 100 kr i Sverige och typ 25 på ebay. HELT SJUKT! Förstår inte hur man kan ta såna överpriser :o

Carina sa...

Måste komma ihåg den webbutiken. Har sett NYX nämnas i flera bloggar, är riktigt sugen på att få testa några av pennorna, och kanske ett läppgrunk.

Ninni sa...

Honi; jumbopennorna är också billiga på Cherryculture, vansinnigt att de svenska webbutikerna tar hundra kronor!

Carina; gör det, leveransen är dock betydligt längre fr Cherryculture, men jag tycker det är värt att vänta när man spar så mycket pengar.

Sandra sa...

Mycket bra sagt!!!