lördag 5 mars 2011

Neutrogena - Minerals Sheers Liquid Makeup

Jag har länge velat prova Neutrogenas smink. I Sverige (och även i Europa) finns bara deras hudvård och inte ens hela sortimentet utan mest Acne-bekämpande produkter och en del handkrämer. Jag trodde jag skulle köpa massor när jag var i NY, men det enda jag faktiskt ville ha var denna foundation. Jag har så många andra foundations just nu så den har fått vänta lite på test, men nu kunde jag inte hålla mig längre.
Ja, vad tycker jag då? Jo, jag gillar den! Den är ganska tunnflytande och ger inte så hög täckning, vilket jag är väldigt nöjd med för jag gillar ett naturligt resultat. Det jag kan tycka är möjligen att det är en smula ohygieniskt med inbyggd pensel. Men jag tvättade den med tvål efter användning och det gick bra. Jag vill nog tvätta den efter varje användning och då tar det lite tid så denna kommer nog mest att användas på helgerna när jag har mer tid. Man vrider ut lite foundation i penseln och penslar på i ansiktet, jag jämnade till med fingrarna för jag tyckte det blev bäst.

Den mattar ner huden bra utan att ge ett för pudrigt intryck och min hud mår bra av den samt att den sitter bra. Den innehåller bara 15 ml (de flesta foundations är på 30 ml), vilket jag gillar för jag vill ju alltid prova nytt och det blir lite ofräscht om en foundation räcker för länge eftersom jag alltid har flera stycken på gång. Jag ger denna en fyra i betyg, jättebra att det är spf20. Minns inte vad jag betalade för den tyvärr.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Detta var väldigt spännande läsning! Jag är också nyfiken på den delen av Neurtogenas sortiment som inte finns här!

Ninni sa...

Ja, visst blir man nyfiken på allt som inte finns här! Speciellt sånt man inte kan köpa på nätet, jag har verkligen letat efter en nätbutik med vettig fraktkostnad som säljer dessa produkter men inte hittat.

BEAUTY SECRETS sa...

Jag skulle vilja testa Neutrogenas Healthy skin foundation! Måste kolla om den finns på Ebay:)
Synd att dom inte finns i Sverige! Konstigt faktiskt!

Kram:)

omygloss sa...

Jag vill också prova healthy skin foundation från Neutrogena. Konstigt att de bara har vissa produkter här i Sverige!