söndag 17 april 2011

Cargo - Dare to play eyeshadow Collection

Nu har min bror med familj åkt hem till Stockholm, de har varit här hos oss i några dagar. Jag har hunnit fylla 41 år och har även varit med om en liten operation som gick jättebra. Det var troligen inget farligt alls, men jag blev nedsövd så jag var ganska trött efteråt. Så ni kanske förstår att jag haft fullt upp med annat än att blogga, ibland kommer livet emellan. Men nu är jag tillbaka!

Får jag lov att presentera min nya finfina palett från Cargo:
Jag har aldrig haft något från Cargo förut, men när jag såg denna hos Beautybay så föll jag som en fura. Jag var bara tvungen att ha den. Ja, ni kan väl kanske förstå varför...
Paletten som är riktigt stor, hela 20x14 cm, innehåller tre stycken krämprimers i olika färger, fem mörkare skuggor och fem hightlighterskuggor.
Bra att de innehållsdeklarerar ordentligt.
 Här ser ni de tre primersarna (kan man säga så primersar?). Basskuggor är ett bättre ord där kanske.
 Den översta är vitskimrig, den mellersta är beigeskimrig och den nedersta är beige och matt.
De mörkare skuggorna är tänkta att matcha highlighterskuggorna till höger. Jag lovar visa snart för jag har redan testat några av skuggorna och de verkar riktigt lovande. Drygt 260:- + frakt fick jag punga ut för denna och jag tycker den var väl värd pengarna. Visst är det en riktigt godbit! Har ni provat något från Cargo och var det bra grejor?

4 kommentarer:

Kerstin sa...

OJ! Så fin!

Nu drar jag, glad påsk :)

Ninni sa...

Glad Påsk och ha en härlig resa!

Emma sa...

Ohh, aldrig hört talats om ens. Så spännande. Rolig produkt!!!

Wysteriia sa...

Oj operation? Skönt att det gick bra!