lördag 2 april 2011

Fyndat på Kicks

Jo, jag lovade ju visa mina Kicksfynd! Jag och sonen tog en runda på stan, han älskar ju att titta i affärer (den andra sonen avskyr det). Jag orkade inte riktigt med Nordstan i lördagsrusch så vi gick lite på Kungsgatan istället och cyklade sedan Avenyn upp. Där hade de nån sorts festivaldag. Det var ballonger överallt och massa uppträdanden med musik och dans. En del butiker hade också lite erbjudanden även om jag bara tittade närmare på Kicks, läs vidare så får ni se! Jag köpte ovan halsband för det tyckte jag var sött, betalade fullt pris för det 89:-. Jag har mest silvergrejor och ville ha något i guldfärg.
Sen hade jag ju 20% på valfri produkt. Behövde en handtvål. Egentligen hade jag inte tänkt köpa en så dyr sådan, denna kostade 159:-, men eftersom jag såg att man fick välja ett necessärerbjudande om man kom över 200:- idag och jag ju dessutom fick över 30:- i rabatt på denna så kändes den plötsligt helt överkomlig.
Kolla här vad mycket kul grejor jag fick! Allt kommer från Estée Lauder. Man kunde även välja ett annat erbjudande från Biotherm. Jag fick mascara, serum, foundation, dagkräm, läppstift och en necessär. Jag som älskar sånt!

Jag var även inne på Grand Parfymeri innan detta och där gjorde jag också fynd och fick en gåvonecessär (två på samma dag!), men eftersom den ena produkten jag köpte är en present till min sambo så får han öppna paketet först innan jag kan fota så ni får vänta lite på det. Han jobbar nämligen idag.

5 kommentarer:

Lotta sa...

Så fina saker! Jag älskar också sådana erbjudanden!

Anonym sa...

Fick man den necessären om man handlade för över 200:- på Kicks? Var det bara ett dags-erbjudande eller gäller det i morgon med tror du? Blev ju lite sugen... ;-)

Ninni sa...

Det var bara idag och jag tror att det var för att de hade nån sorts festivaldag på Avenyn så tror inte det gällde alla Kicks butiker.

Kerstin sa...

Vilket grymt bra kap!

Ninni sa...

Ja, visst var det!