lördag 2 april 2011

Essence - Hypnotic Poison

Så var det dags att visa mitt tredje och sista Essence-lack. Denna gången är det ett snabbtorkande sådant... fast jag tyckte inte det var mer snabbtorkande än något annat lack trots snabbtorkande överlack. Som vanligt använde jag L. A Colors Rapid dry top coat, kan vara det som inte är så bra, ska testa något annat nästa gång för jag har flera andra.
Jag tycker dock det var värt att vänta lite på att det skulle torka för det är nämligen jättebra i övrigt! Färgen kanske ni inte tycker är så speciell, man jag trivs superbra i den även om den inte är så unik. Dessutom sitter lacket som berget! Det tycker jag verkligen är toppen. Bilderna är tagna två dagar efter lackning eftersom jag inte hade möjlighet att fota i dagsljus när det var nylackat. Nu när jag skriver detta så har jag haft det i fyra dagar och fortfarande ser det fint ut.
Vi tar en närbild också. Några naglar blev lite bubbliga när jag målade, men jag satt i ett mörkt vardagsrum med mysbelysning och målade samtidigt som jag tittade på teve så det var nog hon som höll i penseln som var problemet där. :-) Det här lacket är en favorit just nu kan jag lova.

3 kommentarer:

Caroline sa...

Det var verkligen snyggt! essence går väl inte att få tag på via nätet gissar jag?

Ninni sa...

Nej, jag tror inte det, jag ska köpa på mig massa fler när jag kommer till Tyskland nästa gång för jag är impad av kvaliteten för det låga priset. Detta lack satt jättebra i över en vecka visade det sig.

Kerstin sa...

Jättefint!