fredag 11 november 2011

Spännande rengöringsprodukter från Proclé

'
Det svenska märket Proclé är för mig nytt. De har precis lanserat en ny rengöringsserie som består av sex produkter:

  • Makeup remover 200 ml 75:-
  • Face wash 200 ml 75:-
  • Hydrating toner 200 ml 75:-
  • Cleansing milk 200 ml 75:-
  • Eye & lip makeup remover 140 ml 65:-
  • Nail Polish remover 150 ml 49:- (ej med på bilden)
Produkterna är berikade med extrakt från goji- och acai-bär. Gojibäret ska förbättra hälsa och välmående samt bl a motverka ålderstecken. Det innehåller bl a vitamin C, B1, B2, B6 och E. Acai-bäret innehåller mycket antioxidanter och vitaminer. Jag gillar att priserna inte är så höga, svenska produkter har en tendens att vara lite väl tilltagna vad gäller pris (känns nästan lite som om det ska vara snobbigt bara för att det är svenskt). Ni kommer att hitta dessa produkter hos ICA Maxi, Coop Forum samt bl a hos webshopparna nelly.com, eleven.se. 


Jag har fått hem Hydrating toner och Cleansing milk för att prova och återkommer med recensioner. Det första som slog mig var att förpackningarna är smarta, man trycker på det lila området på korken så far snäpplocket upp. Sånt gillas, det kanske inte är så bra om man är ute och reser (läs läckage i necessären), men förträffligt när man är lite våt om händerna som man ofta är när man befinner sig i badrummet. Dessutom finns det många som har problem med att öppna förpackningar pga t ex reumatism eller naglar man är rädd om och de kommer nog att gilla detta. 


4 kommentarer:

Kerstin sa...

Det låter som himla smarta förpackningar!

Wysteriia sa...

Det där är helt nytt för mig också, blir riktigt nyfiken! :D

Ninni sa...

Ja, förpackningarna är fina också!

Minerva sa...

Ja, vad intressant, jättekul med bra grejer som kan inhandlas smidigt! Ja, hoppas att det är BRA grejer!Ser fram emot rec.