lördag 26 november 2011

Svartsotad julfest med jobbet

I onsdags var jag på julfest med jobbet. Jag hade på mig en lila topp med silverbroderier, men för en gångs skull bestämde jag mig för att inte matcha ögonskuggan. Ni vet, jag brukar ofta göra det och jag vet att det är många som säger att man inte får och jag struntar fullständigt i vad de säger... bla bla bla. Avskyr regler när det kommer till smink.
Till saken: Jag testade för första gången att göra en svart sotning. Jag äger bara en svart skugga och det är Max Factors Onyx, så den fick det bli. Basen var Too Face Shadow Insurance som är suverän. Det svarta var mycket mörkare i verkligheten än på bilderna, det finns ju tamejtusan inget ljus i november så fick fota i badrummet.
Upp till brynet lade jag MAC-skuggan Shroom som är väldigt neutral och den funkade fint att sudda ihop den svarta skuggan med. Sen ville jag ha lite glamour också så närmast brynet lade jag ett löst glitter som heter Reflects Gold, det kommer från MAC. Jag blandade glittret med lite ögonkräm för att få det att fastna.
Sen ramade jag in ögat med min nya svarta penna från Clarins, den är verkligen suverän, mjuk och fin och sitter jättebra om man jämför med min gamla svarta penna från Maybelline. Värt alltså att satsa lite på ett dyrare märke ibland.

7 kommentarer:

Åsa sa...

Snyggt!

Honi sa...

Matchar kläder och smink gör jag ofta, det är ju kul! Gillar sotningen, tycker det blev fint och du lyckades med toningen. Oftast det som är svårast för mig.

Josephine, Makeuponista sa...

Jättefint! :)

Kerstin sa...

Superfint!

Viktoria sa...

Superfint!

Ninni sa...

Tack, tror jag lärt mig ett och annat av Youtube... hihi.

Therese Skönhetsblogg sa...

Jättesnyggt!