onsdag 16 november 2011

Tio tomma

Nu har jag tömt tio förpackningar igen och här är resultatet:

  • Oriflame Milk & Honey softening hand lotion. Denna är för tunn för att vara en handkräm i mitt tycke. Men som bodylotion är den underbar! Den doftar ljuvligt och inte alls som kvalmig honung. Jag har några fler produkter från den här serien i mitt förråd så det kommer mer om dem när jag testat.
  • Biotherm Eau de Paradis bodylotion - jamen den här är ju helt ljuvlig. Dyr men härlig.
  • Kanebo Refreshing Body Wash, helt ok duschkräm till ett vansinnigt ordinarie-pris: 405:-. Nej, den borde kosta som en Dove-duschkräm, då hade den varit prisvärd.


  • Burts Bees Radiance lip shimmer, superskön på läpparna och lagom skimrig, men varför så lite innehåll? Den tog slut på nolltid. De vanliga läppceraten från samma märke är därför mycket mer prisvärda.
  • Weleda Skin Food (den lilla gröna tuben), underbar produkt som jag säkert kommer att köpa i fullstorlek förr eller senare. Jag har använt den till mina torra fötter och de älskade krämen.
  • Sanex-deo, suverän deo som verkligen håller armsvetten i schack, doftar neutralt och gott. Kör just nu den lila från samma märke och den är lika bra den. Ska köpa fler sorter när jag åker till Spanien nästa år. Bra upp-och-nedförpackning också som gör att man får ut allt.
  • Natuvive Honey care gloss, hyggligt läppglans som doftar och smakar gott. Kanske lite för ickevårdande vintertid, men under sommaren funkar det fint. Nu började den dock kännas sunkig så den fick åka i sopen.
  • Baby Kabuki-borste från MAD Minerals. Denna har jag haft i min resenecessär, men den började tappa massa hår nu så bye bye!
  • Nivea Pure&Natural-prov, det var några veckor sen jag provade denna nu. Svårt att se nån verkan på ett litet prov, men har för mig att den kändes lite portäppande. Kommer inte att köpa denna.
  • Biotherm Skin-Ergetic serum, har haft denna i fullstorlek, recension här

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Biothermlotionen låter ljuvlig!

Sparkling Gloss sa...

Skin Food verkar vara en magisk kräm.

Therese Skönhetsblogg sa...

Lyckas aldrig hitta någon deo som inte svider under armarna. Är den här mild tro?

Josephine, Makeuponista sa...

Skin food blir jag nyfiken på!

Ninni sa...

Japp, Biotherm är underbar!

Skinfood kommer att inhandlas fler gånger!

Deon är parfymerad, jag är inte så känslig själv så vet tyvärr inte.

Anonym sa...

Om man inte vill åka hela vägen till Spanien för Sanex deodoranten. Räcker det att åka till Danmark, lite närmare :)