söndag 18 december 2011

Daisy Beauty-copycat med Madrid

Fick hem tidningen Daisy Beauty häromdagen. Jag hade precis lackat naglarna och väntade på att de skulle torka ordentligt medan jag bläddrade i tidningen. Haha, kolla, det är ju precis samma nyans! Bara av en slump sådär.
Julröda naglar är ju aldrig fel. Lacket Madrid från Mavala är härligt lättlackat och täcker fint på två lager. Konsistensen är tunn, men lacket är ändå rejält pigmenterat. Fin glans blev det med Seche Vite snabbtorkande överlack.
Tror jag fick med det här lacket i en sån där necessär som Mavala säljer med lite alla möjliga nagelprodukter, eller så var det ett annat rött lack, för jag har två röda från samma märke...

Det var nog två år sedan jag och min väninna Cookie (hennes artistnamn) var på Åhléns slutrea en sen kväll. Vi skulle inte alls shoppa, utan äta middag och dricka vin. Men vi slank in i varuhuset och hittade jättefina necessesärer med massa kul i för bara 99:-/st på rea. Sen hade vi en jättetrevlig kväll med god mat och mycket skvaller. Jag älskar att äta middag med väninnor, det känns så lyxigt!

5 kommentarer:

Lotta sa...

Madrid är riktigt fint, har det också. Mavala är mitt budgetlackmärke nr 1.

Kerstin sa...

Så mysigt med väninnemidag! Det hade jag här igår :)

Lacket är jättefint! Vad kul att det var så likt omslagstjejens :)

Therese Skönhetsblogg sa...

Den färgen är såå snygg!

Ninni sa...

Ja, visst blir man glad av lite rött ibland! :-)

Anonym sa...

Artistnamn, du är väl rolig! Kram "Cookie"