fredag 16 december 2011

Hårprodukter från Revlon

Revlon Professional har kommit ut med en serie hårprodukter som heter Style Masters. Produkterna ska främja kreativiteten hos både frisörer och kunder. Dessa säljs hos frisörsalonger runt om i landet. Style Masters fick nyligen pris som årets hårvårdsserie i frisörsegmentet under Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2011.

Jag har fått hem två produkter ur serien att testa.

Pre Work Detangler fungerar som en primer för håret och förbereder för styling. Håret ska bli frizzfritt, mjukt och medgörligt och lättare att styla. Man ska applicera litegrann i handdukstorrt hår innan föning. Det känns litegrann som om detta är en form av leave-in-balsam.
Tuben rymmer 150 ml, rekommenderat pris är 183:-

Pre Tools Defender är en tvåfas-spray som man skakar innan användning. Den är värmeskyddande och ska motverka frizz och ge glans och lyster. Även denna produkt ska användas i handdukstorrt hår.
Sprayflaskan rymmer 200 ml och rekommenderat pris är även här 183:-

Jag kommer att testa dessa ordentligt och så återkommer jag med recension. De kommer att få en tuff match då Göteborgsvädret är ordentligt fuktigt just nu. Jag har hittills bara nosat lite på dem och de doftar fräscht så det börjar bra!

Inga kommentarer: